Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki tudok szökni, anélkül h...

Ki tudok szökni, anélkül h észrevennének?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az, hogy lesz a gimiben egy amolyan gólya tábor féleség. A suliban bulizunk, mi, leendő kilencedikesek és ott is alszunk. De alvás az nem lesz, hanem egész éjjel tombolunk, beszélgetünk, stb. Vajon észrevennék, ha hajnali 2-3 körül kilógnék egy órára ? De aztán természetesen visszamennék.
2011. aug. 4. 15:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

mér akarsz megszökni?

mondjuk én részt se vennék egy ilyen barom gólyatáborba

2011. aug. 4. 15:41
 12/25 A kérdező kommentje:

Köszi :) Nem lenne jó, ha már akkor kirúgatnám magamat, amikor még el sem kezdődött a tanév.

Titok miért akarok kiszökni XD.

2011. aug. 4. 15:43
 13/25 anonim ***** válasza:

Nekem az ebrenmaradassal lett volna gondom ejjel 2-3 kozt 14 eves koromban.:) Most mar megy, de csak ugy, ha nappal azert alszom 10-12 orat.:) Erre azert altalanosban nem volt lehetoseg...:D

Szerintem ne szokj ki, mert a tabor alatt a tanarok felelosek a testi epsegedert, szoval ha elrabolnak vagy megserulsz, őket lecsukhatják miattad. Kimehetsz, csak keredzkedj ki, hoyg tudjanak rola, hogy sajat felelossegre mentel el, és onnantol mar nem ők a felelosek.

Ez nalunk igy volt a suliban mindig, nehogy mar hulyesegbol bemártsd oket...

(35)

2011. aug. 4. 15:50
 14/25 A kérdező kommentje:

Az a gáz, hogy tuti h nem fognak kiengedni éjjel.

De esetleg mondhatom azt, hogy a nagyanyámhoz megyek be. Ő ott lakik két háznyira, de akkor is éjjel van és kicsit furcsa lenne XD.

2011. aug. 4. 15:54
 15/25 anonim ***** válasza:
szerintem azt, hogy te legyél a suliban a "Menő" nem éri meg, hogy a tanáraid rögtön az elején megutáljanak és szivassanak
2011. aug. 4. 16:11
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem azért csinálnám hogy 'menő' legyek Xdddd
2011. aug. 4. 16:29
 17/25 anonim ***** válasza:
Ha bebuksz a tanárok már az elején elkönyvelnek, szerintem ne lógj ki. Vagy legyen a bemenésre a és b terved két nyitott ablak, és bennt egy barát aki segít. Nagyanyádhoz hajnali 3kor lol?! ezt senki nem veszi be
2011. aug. 4. 16:41
 18/25 anonim ***** válasza:
Oké, szökj ki, ha nagyon fontos, es nem illegalis dolog végett kell kimenned. De hagyj egy cetlit a parnad alatt, hogy szandekosan szoktel, es nem a tanarok felelnek erted. Ha eltunsz, mert eladnak prostinak, akkor legalabb ne az ő nyakukba varrják. Hm?:)
2011. aug. 4. 16:43
 19/25 A kérdező kommentje:
Rendben :) Ez így jó lesz. De kihagytad a búcsúlevelet :D
2011. aug. 4. 16:54
 20/25 anonim ***** válasza:
51%
Kúrni mész?
2011. aug. 4. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!