Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt ki hogy nézné? (tovább)

Ezt ki hogy nézné? (tovább)

Figyelt kérdés

Ha két lány összeköltözik, vesznek egy házat, vagy bérelnek az ugye még nem jelenti, hogy leszbik? Lehet, hogy furán néznének nem? De lehet anélkül is együtt lakni, hogy ilyet feltételeznének valakiről? Köszi:D

20/L

2011. aug. 4. 14:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ilyen "holtig szerelem" nagyon ritka.
2011. aug. 4. 15:35
 22/30 anonim ***** válasza:
Ez esetben nehogy már ez álljon az utatokba, ha szeretnétek együtt lakni, lakjatok, csak ez a lényeg! : )
2011. aug. 4. 15:35
 23/30 anonim ***** válasza:
A hetero házasságok/élettársi kapcsolatok is ugyanúgy tönkremehetnek, mégis összeköltöznek, ez nem szempont!!!!4négynégy!44
2011. aug. 4. 15:36
 24/30 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést, miért érdekel, hogy nehogy leszbinek nézzenek, ha egyszer azok vagytok?

Úgyis ki fog derülni, a szomszédok élesszeműek, mindent kiszúrnak. Csak nem fogtok idegenként viselkedni akárhányszor kiléptek az ajtón.

2011. aug. 4. 15:37
 25/30 ava87 ***** válasza:

"Nagyon begyepesedetten gondolkodol. Vehetnek hazat egyutt, ha kozben jon mas elet, barat, stb, meg mindig ki tudjak adni, eladni, ok a nyertesek, nem az okori gondolkodasuak, akik szerint "jelent valamit"."

Szerintem te nem ismersz engem, úgyhogy nem tudom, milyen jogon mondasz rólam ilyet. Azt, hogy "jelent valamit" pusztán azért mondtam, mert ismerek két ilyen párt is. És általában közös lakást venni párok szoktak. Nem azt mondtam, hogy bármi bajom van velük, csak általában az emberek ezt szokták gondolni, ha két ember közösen MEGVÁSÁROL egy ingatlant. Azért az egy cseppet hosszabb időre szól, nagyobb kötöttség, mint egy albérlet.

Amúgy meg, mi van akkor, ha az egyik el akarja adni, a másik meg nem? Mi van akkor, ha az egyik férjhez megy, nem akar már a barátnővel lakni, ezért vagy eladná a házat/lakást, vagy ő maradna benne a férjével? És esetleg a másik sem akar elmenni onnan, de megvenni nem tudja a másik felét?

2011. aug. 4. 15:55
 26/30 anonim ***** válasza:

A kérdésed értelmetlen..Hiszen ti leszbik vagytok!!

Akkor mi sokan teljesen félre értettünk téged,mert én is azt hittem csak két jó barátról van szó akik nem vonzódnak egymáshoz (nem leszbik) csak elvannak mint két jó barát..De te írod,hogy leszbik vagytok.Gondolod,hogy ezt nem tudják mások?? Hiszen látni az ember arcáról,hogy szerelmes vagy csak jó barát--

20 évesen ilyen gyerekesen gondolkodni..hát...

2011. aug. 4. 15:59
 27/30 A kérdező kommentje:
Azok vagyunk, de még nem akarjuk, hogy kiderüljön. Akkor biztos kifog persze, ha már együtt élünk.:) De minél elöbb vele akarok lenni:) És azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy most ezt itthon furcsálnák e hogy lánnyal akarok, HA még nem közös házban, mert ahhoz pénz is kell, de majd meglesz:)
2011. aug. 4. 16:35
 28/30 anonim ***** válasza:
Mindig lesznek olyan emberek,akik feltételeznek mindenfélét ,és mondanak dolgokat az emberről(néha nem is rossz szándékkal),de nem fölösleges az ilyenekkel foglalkozni mert szarrá megy az életed. Csináld ami tetszik a többiek meg ......!
2011. aug. 5. 00:07
 29/30 anonim ***** válasza:
bocsántat azt akartam írni,hogy de fölösleges.
2011. aug. 5. 00:34
 30/30 A kérdező kommentje:
Semmi baj köszi:)
2011. aug. 5. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!