Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt ki hogy nézné? (tovább)

Ezt ki hogy nézné? (tovább)

Figyelt kérdés

Ha két lány összeköltözik, vesznek egy házat, vagy bérelnek az ugye még nem jelenti, hogy leszbik? Lehet, hogy furán néznének nem? De lehet anélkül is együtt lakni, hogy ilyet feltételeznének valakiről? Köszi:D

20/L

2011. aug. 4. 14:49
1 2 3
 11/30 ava87 ***** válasza:
Mármint ezt a közös lakásvásárlást azért sem tartom jó ötletnek, mert azért előbb utóbb csak lesz egyiknek vagy mindkettőnek komoly kapcsolata, férje, aztán akkor már lehet, hogy nem akartok így együtt élni. Na és akkor ki menjen el a közös helyről?
2011. aug. 4. 15:09
 12/30 anonim ***** válasza:

Azért ha közösen megvesznek egy házat/lakást, az már jelent valamit :)

Nagyon begyepesedetten gondolkodol. Vehetnek hazat egyutt, ha kozben jon mas elet, barat, stb, meg mindig ki tudjak adni, eladni, ok a nyertesek, nem az okori gondolkodasuak, akik szerint "jelent valamit".

2011. aug. 4. 15:09
 13/30 anonim ***** válasza:
De optimális esetben nem úgy tervezi az ember, hogy az egész életét egy barátnőjével éli le. Ha lesz valamelyiknek férje, családja, akkor csak felesleges bonyodalom lehet a közös tulajdonból.
2011. aug. 4. 15:12
 14/30 anonim ***** válasza:

én laktam albérletben közösen a kedvesemmel és egy barát-barátnőmmel. (korábbról ismertük egymást és pont úgy jött ki a lépés, hogy amikor mi össze akartunk költözni, ő akkor keresett albérletet)

ránk is eléggé furcsán néztek...

2011. aug. 4. 15:13
 15/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hol éltek. :D

Én Pesten tanulok, 3 lánnyal lakom együtt. A legtöbb csoporttársam albérletben lakik, azonos neműekkel. Soha senki nem néz ránk furcsán, miért is kéne? Természetes, hogy egy egyetemista nem tud egyedül fenntartani egy lakást vagy albérletet (mert a kérdés nem kimondottan vételre vonatkozik, hanem vételre VAGY bérletre).

2011. aug. 4. 15:16
 16/30 anonim ***** válasza:

Évekkel ezelőtt amikor 20 évesek voltunk mi is a barátnőmmel ezt terveztük,és akkor még messze nem volt elfogadott tény hogy valaki leszbi vagy meleg..Akkor még tabu volt,és ha ne adj isten valaki más volt az ki is lett minden téren közösítve..

Mi a barátnőmmel,csak nagyon jó barátok voltunk,mint két jó testvér. Így amikor elkezdtünk dolgozni,kibéreltünk egy 2 szobás lakást.Csak mi ketten voltunk lányok.Se szülők,se testvér.Nagyon jó volt.Jókat szórakoztunk,buliztunk,és élveztük az életet.Megbeszéltük,hogy veszünk közösen egy lakást,és így fogunk mindig élni.A takarítással nem volt gond,mert mindenki a saját szobáját úgy tartotta rendben ahogy akarta.A közös helyiségeknél meg táblázatot írtunk,hogy ki a soros..A fiúkkal sem volt gond,mert megbeszéltük,hogyha valaki több napra egyedül akar lenni a barátjával addig a másik hazalátogat..Meg oldható volt egy ideig.Legalábbis addig amíg komolyabbra nem fordult a kapcsolat egy férfival.Később már jöttek a kisebb gondok előbb,amikor kiderült mindkettőnk pasija ugyanakkor ér rá,így mindkettőnknek kellett a lakás..Amikor már több időt akartunk a pasinkkal lenni..Majd jöttek a kínos helyzetek,amikor megszokásból(tudván,hogy csak mi ketten lányok lakunk ott) zuhanyozás közben vagy a pasasra nyitod az ajtót,vagy rád nyitja a barátnőd pasas az ajtót.Amikor sietsz haza,mert rohannod kell a wc-re,de ott trónol a barátnőd pasasa..Vagy amikor meztelenül kimegy az ember éjszaka egy pohár vízért,és éppen akkor jön rá a szex a barátnődre és a partnerére a konyha asztalon..

Voltak kínos jelenetek fordítva is persze...:) Így rájöttünk,hogy a két barátnő együtt élés nem a legjobb megoldás..Ideiglenesen nagyon jó volt,de hosszabb távra nem...Mi végül is ma is barátnők vagyunk.de ma már mindenki a saját párjával él együtt..

Kedves kérdező..Ma sem ciki,és megbotránkoztató ha két fiatal lány vagy fiú egy lakást bérelnek..Hiszen ez a legjobb spórolás..De hosszabb távra ne tervezz,mert nem fog beválni..Vagyis közös lakást venni nem szabad,mert ebből később csak bonyodalom lesz ami akár a barátságra is rámehet.

2011. aug. 4. 15:19
 17/30 anonim ***** válasza:
Hát nézzenek, én még rá is játszanék.
2011. aug. 4. 15:21
 18/30 A kérdező kommentje:
De mi együtt is vagyunk:) 1 éve és csak azért kérdeztem, hogy ameddig nem akarjuk, hogy kiderüljön, addig furcsa lenne e albérlet vagy ház, mert közös házat akarunk:) Bár ha már meg van minden, úgyis elmondjuk ha ő akarja:)
2011. aug. 4. 15:24
 19/30 anonim ***** válasza:

A közös házba nem érdemes belemenni,mert később ha csak nem akartok végül is leszbik lenni,és örök hűséget fogadni,csak gond lesz.. Ha pusztán csak barátok vagytok,akkor idővel mindkettőtöknek lesz partnere.Akár nagy szerelem is lehet ami házassággal fog folytatódni.Ha már az egyikőtök összeköti az életét egy férfival,az új életet akar majd kezdeni,amiben a másik lánynak már nem lesz helye..Bizony ilyenkor jön az,hogy kell a lakás ráeső része,mert szüksége van rá..Itt jön a bonyodalom,mert mi van ha az egyiknek kell a ház,a másiknak meg a pénz,hogy új életet kezdhessen..Akkor lehet pereskedni,gyűlölködni,és harcolni a jogos részért..Még válópernél is évekig tart,hogy az ember megkapja a jogos részét,és ezzel együtt a gyűlölet is erősödik..A barátságnál sem lesz másképp..

Közös lakás nem jó megoldás..

Sajnos tudom..Én ebben a cipőben jártam..Ma a nagy barátság ott tart,hogy nem is ismerjük egymást...

2011. aug. 4. 15:32
 20/30 A kérdező kommentje:
De mi nagyon szeretjük egymást:) és amig élek vele akarok lenni:)
2011. aug. 4. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!