Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A tii férjetek/párotok is...

A tii férjetek/párotok is ennyit alszik?

Figyelt kérdés
Nyugis, laza, irodai munkahelye van, ma kb 12 körül itthon volt. Általában 3-4 dolgozik, van amikor ilyen hamar hazaér. De mikor hazajön olyan fáradt, hogy egyből alszik és nyomja vagy 3 órát. Én mindig úgy várom, hogy hazaérjen, együtt legyük, mert én túrában dolgozm, 2 napot itthon vagyok, 2 nap meló, reggeltől késő estig. Szóval csak az a 2 szabad délutánunk van, de ő mindig csak alszik. Aztán általában dolgunk van, megyünk valamelyikünk szüleihez, vagy sétálni a kutyával. Este ha leülünk megnézni egy filmet, biztos, hogy elalszik ülve a fotelben. Már kivagyok tőle. Nincs mitől ennyire fáradt legyen, én sokkal többet dolgozom, főzök, mosok, takarítok, mégse vagyok álmos napközben. Ez normális a pasiknál, hogy ennyire lusták??
2011. aug. 4. 13:53
1 2
 11/19 ava87 ***** válasza:
93%

Szerintem küldd el vérvételre, lehet, hogy vashiánya van, azért ilyen fáradékony.

Nem tudom, nálunk nincs így, mindketten éjjeli baglyok vagyunk :) Napközben nálunk csak a gyerek alszik (már ha, így nyáron ő sem szokott).

2011. aug. 4. 14:13
 12/19 anonim ***** válasza:
ez egy menekülés jele lehet.. nem indololt, ha a munkában nem fárad ki. Tessék találni valami értelmes tevékenységet, ami érdekli, lelkesíti. Nyelvtanulás? egyéb tanulás? a sportot mondták,az jó.
2011. aug. 4. 14:17
 13/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, nekem is pont ez jutott eszembe, mert nekem is ez a problémám. Felkelek és már álmos vagyok, bármennyit is aludtam előtte, mert vashiányos vagyok. Egy próbát megér
2011. aug. 4. 14:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Képzeld én is így voltam, csak én vagyok a nő aki többet aludt. Mindig mondogatta hogy ne aludjak de én nagyon fáradt voltam.

Télen nincs nagy meló nálunk, tök laza minden, erre én már délelőtt 10 kor ólmos fáradtságot éreztem. Na ekkor rájöttem valami nem oké. Elmentem vérvételre és kiderült vashiány.Ahogy elkezdtem szedni a vasat, egyre jobban éreztem magam.

Ha viszont nincs vashiány, akkor tényleg az lehet a helyzet hogy minél többet pihen, annál fáradtabb.Akkor ezen csak ő tud változtatni.

2011. aug. 4. 15:25
 15/19 anonim ***** válasza:

Sportolnia kéne. Anno, mikor keményen csináltam, több erőm volt, és nagyon fitt voltam.

Amúgy az én párom is max. 6-8 órát alszik, 8-at akkor alszik, ha hétvége van, sokat nem szeret aludni ő se, mert időpazarlásnak fogja fel, hiába szereti művelni.

2011. aug. 4. 15:30
 16/19 ava87 ***** válasza:
100%

Na, tapasztalatból mondtam ezt a vashiány dolgot :)

Két évig szedtem vasat, azóta nincs rá szükségem, éjfél előtt ritkán fekszem le aludni. És nem okoz gondot 6-7-kor felkelni.

2011. aug. 4. 15:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerelmem ugyan ez!nem tud éjfél előtt lefeküdni,és nappal munka után mindig alszik.Most ezt a kérdést elolvasva a hozzászólásokkal együtt,ráveszem hogy menjünk orvoshoz!!!
2011. aug. 4. 17:01
 18/19 A kérdező kommentje:
Az enyémet lehetetlen lesz rávenni a vérvételre. Már előre azon parázik, hogy az esküvő előtt, jövőre majd kell. Nagyon fél tőle. Csak úgy nem szedhet vasat? Gondolom nem árt.
2011. aug. 4. 17:18
 19/19 ava87 ***** válasza:

Hát azt nem tudom. A vaskészítmények többsége vényköteles, egyedül ezt találtam vény nélkül: [link]

De nem tudom, mennyit ér vajon. Meg aztán ki tudja, azért nem 100000%, hogy vashiánya van, hiszen itt egyikünk sem orvos (gondolom), és ha azok is lennénk, ennyiből úgysem tudnánk biztosra mondani.

Egy vérvétel nem a világ vége, inkább beszéld rá valahogy, hogy vizsgáltassa ki magát rendesen, és akkor sok későbbi kellemetlenségtől kímélheti meg magát.

2011. aug. 4. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!