A tii férjetek/párotok is ennyit alszik?
Szerintem küldd el vérvételre, lehet, hogy vashiánya van, azért ilyen fáradékony.
Nem tudom, nálunk nincs így, mindketten éjjeli baglyok vagyunk :) Napközben nálunk csak a gyerek alszik (már ha, így nyáron ő sem szokott).
Képzeld én is így voltam, csak én vagyok a nő aki többet aludt. Mindig mondogatta hogy ne aludjak de én nagyon fáradt voltam.
Télen nincs nagy meló nálunk, tök laza minden, erre én már délelőtt 10 kor ólmos fáradtságot éreztem. Na ekkor rájöttem valami nem oké. Elmentem vérvételre és kiderült vashiány.Ahogy elkezdtem szedni a vasat, egyre jobban éreztem magam.
Ha viszont nincs vashiány, akkor tényleg az lehet a helyzet hogy minél többet pihen, annál fáradtabb.Akkor ezen csak ő tud változtatni.
Sportolnia kéne. Anno, mikor keményen csináltam, több erőm volt, és nagyon fitt voltam.
Amúgy az én párom is max. 6-8 órát alszik, 8-at akkor alszik, ha hétvége van, sokat nem szeret aludni ő se, mert időpazarlásnak fogja fel, hiába szereti művelni.
Na, tapasztalatból mondtam ezt a vashiány dolgot :)
Két évig szedtem vasat, azóta nincs rá szükségem, éjfél előtt ritkán fekszem le aludni. És nem okoz gondot 6-7-kor felkelni.
Hát azt nem tudom. A vaskészítmények többsége vényköteles, egyedül ezt találtam vény nélkül: [link]
De nem tudom, mennyit ér vajon. Meg aztán ki tudja, azért nem 100000%, hogy vashiánya van, hiszen itt egyikünk sem orvos (gondolom), és ha azok is lennénk, ennyiből úgysem tudnánk biztosra mondani.
Egy vérvétel nem a világ vége, inkább beszéld rá valahogy, hogy vizsgáltassa ki magát rendesen, és akkor sok későbbi kellemetlenségtől kímélheti meg magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!