Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A tii férjetek/párotok is...

A tii férjetek/párotok is ennyit alszik?

Figyelt kérdés
Nyugis, laza, irodai munkahelye van, ma kb 12 körül itthon volt. Általában 3-4 dolgozik, van amikor ilyen hamar hazaér. De mikor hazajön olyan fáradt, hogy egyből alszik és nyomja vagy 3 órát. Én mindig úgy várom, hogy hazaérjen, együtt legyük, mert én túrában dolgozm, 2 napot itthon vagyok, 2 nap meló, reggeltől késő estig. Szóval csak az a 2 szabad délutánunk van, de ő mindig csak alszik. Aztán általában dolgunk van, megyünk valamelyikünk szüleihez, vagy sétálni a kutyával. Este ha leülünk megnézni egy filmet, biztos, hogy elalszik ülve a fotelben. Már kivagyok tőle. Nincs mitől ennyire fáradt legyen, én sokkal többet dolgozom, főzök, mosok, takarítok, mégse vagyok álmos napközben. Ez normális a pasiknál, hogy ennyire lusták??
2011. aug. 4. 13:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Pont a sok teendőd miatt pörgősebb vagy. Amikor én 5-kor keltem és reggel 6-ra jártam be dolgozni, még késő délután takarítottam, kutyákat etettem, bevásároltam stb.

1 hónapja viszont itthon vagyok és azóta állandóan csak aludnék. Fáradtnak érzem magamat, semmihez sincs energiám, pedig munkába nem járok.

2011. aug. 4. 13:57
 2/19 anonim ***** válasza:
19%
hála égnek nem... az én férjemnek elég az éjszakai 5-6 óra alvás, több időt a világért sem akar erre "elpazarolni"...
 3/19 anonim ***** válasza:

Nem.

Mi 11-kor fekszünk le (+ ez-az :)), a férjem 6-kor kel, majd 7-kor próbál engem is kirángatni az ágyból. Ő nem álmos, én igen.

4/19 anonim ***** válasza:

szerintem idegileg fáradt mint az enyém.

műszakvezető ha úgy vesszük csak dirigál de nap végére olyan mint a mosott sz.ar mindenkinek más a baja kínja valaki mindig menstruál.....

igaz 3 műszak ugyhogy az is rátesz egy lapáttal.én már megszoktam valamikor én mondom hogy aludjon egyet mikor hazajön utána nem olyan "hisztis"

2011. aug. 4. 13:59
 5/19 anonim ***** válasza:
65%
Néha igen, de nem állandóan. Lehet hogy az étrenden kellene változtatni, egyen több zöldséget, friss hozzávalókat, mert a rossz kaja is álmosíthat. Na meg persze akarat is kellene. Az én párom és én is éjfél előtt sosem kerülünk ágyba, még hétvégén sem, és általában 7kor kelünk, szóval keveset alszunk, és csak nagyon ritkán van, hogy hétvégén ledől egy órára. Szóval vagy vmi baj van vele egészségügyileg, vagy tényleg ennyire lusta.
2011. aug. 4. 13:59
 6/19 anonim ***** válasza:
A sport sokat segíthet ezen!
2011. aug. 4. 14:00
 7/19 anonim ***** válasza:
Igen... és van 5 gyerekünk... Mostanság lett ilyen, rám szakadt minden.
 8/19 A kérdező kommentje:
Engem nagyon kikészít, hogy ennyit alszik. Mindig mondja nekem is, hogy aludjak én is, de én nem tudok! Még csak 2 óra van, hova aludjak? Egyszerűen időpocsékolásnak érzem. Máskor egész nap dolgozok, alig várom, hogy itthon legyek, együtt legyünk, de ő hazajön és alszik. Aztán felkel, leül a gépe elé és legalább egy órát bambul előtte. Mikor bent is van gépe és netezhet egész nap(netezik is)
 9/19 anonim ***** válasza:

Ginzenget neki!

Lehetőleg ampullát,mindjárt nem fog aludni.

2011. aug. 4. 14:06
 10/19 anonim ***** válasza:
Ha nem sportol (mert lesérült vagy valami), akkor az én párom is ilyen. A sok gép sem tesz jót. Szervezz valami mozgós programot, kezdjetek el futni vagy valami.
2011. aug. 4. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!