Ha a pár mindkét tagja ugyanannyit dolgozik, kinek kell végeznie a házimunkát?
Tudom, ez az örök kérdés, de kiváncsi vagyok, hány válasz lesz mindkét oldalon.
Engem zavar, hogy a párom magától nem csinál semmit. Ha nekifogok, akkor megkérdezi, hogy mit segítsen, de én nem vagyok az anyja.:D Szerintem ez úgy lenne normális, hogy ő is tisztában van vele, ahogy én, hogy milyen feladatok vannak, és magától is nekifog. Persze tudom, értékeljem, hogy legalább segítene, mert sok férfi még egy tányért se tesz arrébb, de nekem ez inkább kellemetlen, hogy én osztogassak neki feladatot, vagy csináljam meg egyedül.
Ti mit gondoltok? Nálatok hogy van?
mindkét félnek ugyanannyit... a férfi sem hal bele ha elmosogat vagy kiporszívózik stb.
amúgy az én férjem sem szeret magától nekilátni a házimunkának, de ha kiosztom a feladatokat megcsinálja... inkább szólok neki, hogy ezt vagy azt segítsen vagy csinálja meg, mintsem én egyedül vergődjek az összes házimunkával amíg ő csak henyélget...
A kerttel tényleg sok munka van, de nálunk nincs kert, úgyhogy ez nem szempont.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!