Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A próbasminkért és próbafrizuráért is kell fizetni, vagy csak amikor élesben megy? Ha kell, ugyanannyit szoktak kérni mint az igaziért?
Szia!
Én úgy csináltam, hogy az esküvő előtt kb. 2 hónappal egyik héten voltam teljes arctisztításon, kezelésen, ezért fizettem. Rá egy hétre volt a próbasmink, ezért nem kellett. Az esküvő hetén volt egy arcmasszírozás, egy teljes gyantázás (hónalj, fazon, láb), a napon a rendes smink. Szóval két hónapon belül elég sokszor megfordultam nála, valószínűleg ezért nem kért pénzt a próbasminkért.
A fodrásznál pedig kétszer voltam próbafrizurán, de csak egyet kellett fizetnem. Rendszeresen járok hozzá, előtte befestette, kicsit megigazította.
Én 5-öt fizettem a fodrásznak a végleges frizuráért (Budapest), két éve, nem jött házhoz, mert fél percre van tőlem a szalon.
A mostani árakkal nem vagyok tisztában, de a 20eFt nem pofátlan összeg?
20000ft??? Atyaég... és mit csinált, aranyat font bele?? Hát ha ennyibe fog kerülni, valószínű hogy ott kell maradnom mosogatni... :)
Azért kérdezem hogy szükséges e az arctisztítás, mert én 3 hós babával vagyok itthon, és elég nehezen tudok elszabadulni mellőle ilyesmire :)
Én összesen 10e-t fizettem a próba-, és éles frizuráért és sminkért, és házhozjöttek. De ők tényleg olcsók voltak.
Szerintem az arctisztítás nem olyan fontos. Előtte kicsit napoztatod az arcod, meg bőrradírozod, az elég.
A próbasminkért is számítanak fel árat ált. kevesebbet mint a nagy napon,mert nem fixálják le és nem annyira pontos és rétegelt.
Sminkmester vagyok,szívesen küldök ajánlatot.
urimony@freemail.hu
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!