Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MIvel lepjen meg férjemet...

MIvel lepjen meg férjemet első házassági évfordulónk alkalmával?

Figyelt kérdés
Július 26-án született meg a kislányunk, Orsolya, ennél nagyobb ajándék nem kell, mégis valahogy tudatni szeretném vele, hogy a világ legboldogabb felesége és anyukája vagyok, és ő a világ legjobb férje és apukája. Sajnos anyagi gondok miatt költeni nem tudok ajándékra és nem is ez a célom, valami igazán bensőséges, meghatót szeretnék. Szeretkezés még kizárva:)
2011. aug. 3. 12:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Michael Jackson már nem él te vadbarom! Úgyhogy ne szennyezd itt a nevét!
2011. aug. 3. 14:42
 22/22 anonim ***** válasza:
Na ebben a témában rossz partnerre találtál, mert ezt én is tudom, hogy igaz. Mindig sajnálom azokat a szegény pasikat akiknek a szívnyaklánc egyik felét kell viselni, vagy pl fényképes párnát kapnak. Igazából azon is csodálkoztam, hogy van olyan pasi akinek tetszenek a szerelmes versek.(itt egy válaszoló írta). A legnyálasabb dolog amit eddig adtam pasinak, az egy közös kép volt keretbe, valentin napra.(nem volt más ötletem) Mondjuk nagyon tetszett neki, ezen is csodálkoztam. De amit én írtam (az a kis könyvszerűség)szinte minden pasinak tetszett. Mivel semmi giccses dolog nem volt benne, vicces volt az egész, mert úgy volt megfogalmazva, és mégis egy jó emlék. Ezzel a sok kommenttel nem azt akarom bizonygatni, hogy ez a világ legjobb ajándéka, hanem, hogy egyáltalán nem olyan nyálas, giccses, csak nekem tetsző ötlet, ahogy te gondolod.
2011. aug. 3. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!