MIvel lepjen meg férjemet első házassági évfordulónk
alkalmával?
Figyelt kérdés
Július 26-án született meg a kislányunk, Orsolya, ennél nagyobb ajándék nem kell, mégis valahogy tudatni szeretném vele, hogy a világ legboldogabb felesége és anyukája vagyok, és ő a világ legjobb férje és apukája. Sajnos anyagi gondok miatt költeni nem tudok ajándékra és nem is ez a célom, valami igazán bensőséges, meghatót szeretnék. Szeretkezés még kizárva:)
július 26.-án szült, miért akarjátok, h szexeljen? ennyi lábadozás kell a szervezetnek... erről ennyit. sztem főzz vmi extra vacsorát, desszerttel. esetleg "adjátok le" a gyereket a nagyszülőknek, már ha van rá lehetőség és próbálkozzatok vmi szabadtéri programmal, v mozi... stb. ahol csak ketten vagytok.
2011. aug. 3. 13:31
12/22 anonim válasza:
Nálunk a Dobos torta volt a nyerő
2011. aug. 3. 13:33
13/22 anonim válasza:
Írj neki "szerelmes" levelet : ) Írj le benne mindent, amit érzel most, meg iránta, meg a kislányotokról... : ) Vagy egyszerűen mondd el neki, az se rossz, csak ez maradandóbb lenne : )
2011. aug. 3. 13:37
14/22 anonim válasza:
13:31 Szerintem az a hihetletlen, hogy te mekkora hülye vagy :D Most tényleg egy jót nevettem ezen a gondolkozásmódon :D Te mégis hogy veszel ajándékot drágám? Így?: "Jajj de undorító ez a táska, ilyen rondát még nem is láttam, de azért megveszem, jó lesz ez Annának." Gondolj már bele basszus, te is csak azt veszed meg ajándékba, ami neked tetszik (mégha nem is te hordod, de szépnek,aranyosnak stb találod) nem pedig azt amitől elhánynád magad. Persze más a helyzet, ha valaki egy konkrét dolgot akar, de itt most közel sem erről van szó. Ezenkívül csak egy szerinted jó ötletet valósítasz meg nem?? Akkor ez mit jelent? Hogy neked tetszik amit adsz neki! Istenem, te is csak egy pasi lehetsz... :D
2011. aug. 3. 13:38
15/22 anonim válasza:
Te pedig csak nő.... pasinak aranyos ajándék, lol.
Hagyjuk is, nem beszélgetek tovább veled.
2011. aug. 3. 14:06
16/22 anonim válasza:
Persze, hogy nem, mivel tudod, hogy igazam van. :) Tipikus védekező magatartás. Egyébként pedig az aranyos elé azt is odaírtam, hogy szép, hogy a kedvedre válogathass a szavak közül. Az egyetlen nem odaillő szót tudtad csak kiemelni az egész szövegből, ezen kívül nagyon jól tudod, hogy igazam van. Na bye bye :)
2011. aug. 3. 14:12
17/22 anonim válasza:
Írj neki verset.:)
Régebben írtam egyet kedvtelésből a barátomnak, mikor elküldtem neki és elolvasta, teljesen szerelmesen hívott fel, és mondta, hogy ez neki mennyire jól esett. Azóta is van, hogy felemlegeti néha, pedig csak 4 soros kis versike volt:D
2011. aug. 3. 14:17
18/22 anonim válasza:
Hú vigyázz 14:17. Ez nem jó ám, mivel neked is tetszik, ez nem lehet jó!!
2011. aug. 3. 14:22
19/22 anonim válasza:
Figyeljetek már csajok, úgye értitek hogy ezek pasik és a pasi nem olyan mint a Michael Jackson? Michael Jackson van a tv-ben, a pasi pedig ott rögtön melletted.
A pasik - ha mázlid van - nem metroszexuálisak és nem melegek. Nem szeretik ha időnként előveszitek őket a szekrényből és rájuk aggattok mindenféle dolgokat ami nektek tetszik, ééértem?
A pasik szexre vágynak, kajára, női melleket rajzolnak a férfi wc falára és még sorolhatnám.
Az amit ti itt irtok ajándék gyanánt biztos hogy nem fog tetszeni egy ilyen átlagos pasinak. Persze ha Michael Jacksonnal élsz akkor jöhetnek a versek és a szívecskék, de ha nem, akkor felejtsd el azt ami szerinted aranyos és neked tetszik és az ajándékvásárlás idejére nézd a világot férfiszemmel.
2011. aug. 3. 14:36
20/22 anonim válasza:
Uhh de gáz... Meg is feledkeztem a gratulációról! ne haragudj! GRATULA A BABYHEZ!!!!!!!!!! (Még mindig tortára szavazok) Vagy: mi a hobbyja? Nem szeret horgászni? Tescoban akciós a horgászszék!! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!