Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszú párkapcsolatosok! Hogy...

Hosszú párkapcsolatosok! Hogy maradtatok együtt?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, akik tíz évnél már nagyobb időtartamnál járnak, hogy oldottátok meg, vészeltétek át a hullámvölgyeket, hogy ne szétmenés legyen a vége?
2011. aug. 3. 12:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"ha egyszer letetted a voksod vki mellett, akkor a döntésed tényleg belülről jöjjön és legyen tényleg döntés. sose gondolkoztam rajta, hogy elválnék"

Ó, ha rajtam kívül a frissen megexült párom is így gondolná...

2011. aug. 3. 14:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Volt hullámvölgyünk,depresszió,meddőség ez a két dolog külön külön is gond,hát ha még egyik jön a másik után.

Nekünk a mozgatorugonk az hogy jővő,mindig előre nézünk,a problémát megodjuk közösen,igy lendültünk át a nehézségeken.

ami még fontos egymás efogadása ugy ahogy van.

2011. aug. 3. 15:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Én vagyok a voksos. Nekem is volt olyan kapcsolatom, hog áltattam magam, de azért hozzámenni mégse mentem, pedig sürgette nagyon. Szóval a dolog nyitja a saját magaddal szemben tanúsított őszinteség. Ne csapd be magad, ha belül dereng, hogy ez a kapcsolat csak átmeneti megoldás, és közben azért nyitott szemmel jársz a többi másnemű között, akkor be is kell vallanod magadnak, hogy nem ő az, akit keresel.
2011. aug. 4. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!