Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kiderülne rólad 20évesen,...

Ha kiderülne rólad 20évesen, hogy súlyos beteg vagy (pl SM) akkor a) még gyorsan vállalnál egy gyereket amíg nem késő? b) örökre lemondanál az anyaságról/apaságról?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 12:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

még egy dolog 17:48 vagyok. Érzéki csalódások .Néha olyan mintha vizes lennék egy ponton ..,vagy valami hideg érne hozzám, illatokat másképp érzek ..ilyesmik ..ez is ritkán van ,de azért van .

Lehet ehhez köze ?

Sulis időszkban egy nagyon stresszes szakaszban ,totál kikészültek az idegeim .És akkor minden tünet erős volt .Viszont amint elmúlt a megterhelés és pihentem rendesen -jobb lett visszahúzódott az egész .

Csak azért kérdezem h az idegeim labilisak és az szórakozik velem ,v esetleg tényleg lehet vmi háttere ennek . Inkább nyugtatgassatok mert én már megjártam párszor az egészségügy útvesztőjét ,és csöppet sem kívánkozom vissza .

Ja bocsi ,még egy kérdés .Nekem csináltak kb 16 évesen mrt mert abban időben borzasztóan fájt a tarkóm -viszont kontrasztanyag nélkül .Így persze nem találtak semmit (mikroadenoma gyanúm volt ) viszont nem tudom mennyire számít az h kaptam kontrasztanyagot ..v mennyire nem ??

2011. aug. 3. 18:02
 22/23 anonim ***** válasza:

Hú, azt nem tudom, hogy a kontrasztanyag mennyit számít, én kaptam, de ugye engem kapásból SM-mel vittek oda, ergo evidens volt.

Ha idegi problémáid vannak, akkor ez lehet annak a tünete, az idegi gyengeség sokmindent okozhat, sőt, még a depressziónak is vannak testi tünetei. Nyugtatóul annyit mondok, hogy ha megjártad az egészségügyet, és SM-ed lenne, akkor tuti észrevették volna, sajnos egyre gyakoribb ez a betegség. :(

De mindenképp kímélned kell magad.

22/L

2011. aug. 3. 18:08
 23/23 anonim ***** válasza:
Örökölhető betegségnél nem, önző dolog lenne.
2011. aug. 3. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!