Hogy mondjam el anyának hogy van barátom?
Mondd azt, hogy képzelje, udvarol egy fiú és egyébként tetszik neked is.
Én anyámmal utáltam akármit megbeszélni, tiszta hisztis volt mindig, de a legelső barátomon egyáltalán nem akadt ki sőt még az osztályfőnökömet is kiosztotta, mert az elkezdte neki mondani, hogy hát annak a gyereknek csak rossz jegyei vannak, én meg milyen jó tanuló vagyok meg ilyenek, erre anyám kiakadt, hogy lehet nem minden gyerekkel törődik annyit az anyja, mint mondjuk velem, egyáltalán nem azt jelenti, hogy baj van vele, csak azért, mert rossz tanuló, különben sem akarok hozzámenni egyelőre. Akkorát csodálkoztam, mikor eleve azt hittem, hogy kiakad, meg minden. :)
Szia!
Én szerintem a leghasznosabb hozzászólást eddig Tündérpor írta. És teljes mértékben egyet értek vele, hiszen anyukád is tudja, hogy előbb-utóbb lesz a "pasi" az életedbe..... Attól még, hogy egyszer felnősz örökké anyukád "kicsi" lánya maradsz.
Szia!
Az eddigi tanulmányozások szerint, a leghasznosabb hozzászólást Tündérpor nyújtotta, mivel 100%-ban igaza van :) Anyukád is tudja, hogy előbb-utóbb lesz egy "pasi" az életedbe, de attól nem kell tartania, hogy téged elveszít. Egyszer fel kell nőni, de mindig anyukád "kicsi" lánya maradsz ezt ne feledd :) Csak rá tudsz támaszkodni.
Üdv: Alex :)
amugy anyukádnak nem szoktad mondani, hogy elmegyek ide-oda xy-nal?
mert ha mondod neki, hogy a fiúval mész akkor gondolom neki is leesik, hogy bejön neked a srác, és majd leültök beszélgetni gondolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!