Mit tegyek? 17 évesen kidobott az anyám a pasimmal együtt mert szerinte nem foglalkoztam vele, csak a pasimmal. És most választanom kell kivel maradok.
Figyelt kérdés
Nyavalyog h nincs pénze. Elmehetnék a pasimmal albérletbe. De lehet h anyám ebbe belerokkanna, és még van egy kisebb öcsém akire mindig én vigyázok. Tehát bűntudatom lenne ha elmennék. De az a tény h kidobott nagyon fáj, és hát a mondás úgy tartja nem akit már egyszer kidobtak az ne menjen vissza mert újra kidobhatják.
Hozzáteszem anyám egyedül nevel minket és egyedül keresett rendesen.A párom is dolgozik de sajnos elmegy neki az egész heti fizetése arra h ide vegye a kaját+fizesse az egyik számlát.
2011. aug. 2. 12:44
11/13 anonim válasza:
Sok mindent nem tudsz csinálni ha a párodnak nincs annyi fizetése hogy teljesen ellássátok magatokat meg albérletet fizessetek.
Jópofizol egy sort anyukáddal hogy megnyugodjon és kész
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket!Nem nem a párom tart el minket teljesen.de nagyon sokat segít.És én kiveszem a részem a munkából.Sőt jóformán mindent én csinálok.főzök mosok takarytok, vigyázok az öcsémre.Nem is feleseltem neki vissza.csak miután kidobott.
2011. aug. 2. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!