Mit tegyek hogyan bizonyítsam be hogy igazam van? Anyáék meg se hallgatnak. Ha elakarom mondani hogy mi történt akkor ilyeneket mondanak :Nem érdekel hallgass! Amúgy 17/L
Figyelt kérdés
Van egy öcsém és eléggé nagy szarkavaró ,összevissza hazudozik rám fog olyat amit nem én tettem anyáék meg hisznek neki és annyira elegem van belőle.Most is rám fogta hogy én megvertem ami nem igaz mert bejött a szobámba és elkezdett nyivákolni hogy ő gépezni akar mondtam hogy mindjárt csak megnézek még vlmit erre kiszaladt anyáékhoz hogy én nem engedem a géphez meg hogy fejbe vágtam mert nyivákolt ami egyáltalán nem igaz anya meg jött be ordítva hogy miért bántom az öcsém .Elmondtam hogy mi volt erre anyám :Még hazudsz is? Aztán adott egy pofont és aztán azt mondta 2 hét szobafogság.2011. aug. 1. 23:51
31/32 anonim válasza:
Nálunk is ez van... Csak nekem hugom van. Kis édes...volt, még ne olyan rég. Most olyan, mintha a kisördög bújt volna belé. Szereti anyumnak kihangsúlyozni ha valamit elrontok, ha elmulasztok, ha nem kapja meg amit akar, akkor "beköp" a anyukámnál. Kiforgatja a szavaimat, hazudik, hogy valamit tettem ellene. De én elbánok vele, még rosszabb vagyok nála :). Szüleim tudják, hogy nem vagyok olyan, amilyennek lefest a kis drága :). Főleg amikor meghallom, hogy épp engem feketít, odamegyek, és elmondom ha kell a kelleténél hangosabb módon, hogy nem én voltam, nem csinéltam azt, amivel vádol és ne hazudjon, mert nem ugy volt. Sarkonfordulok, oszt csókolom. Megmondom a hugomnak, hogy ezért most nem beszélek vele, és ne is keressen. A szobámba be se lépjen. Nincs játszás a területemen, ne is lássam. Eztán persze minden rendben lesz :). Még sosem ütöttem meg, azon ugyis csak jót röhögött volna. Max sarokba állítom, az neki rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!