Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogyan bizonyítsam...

Mit tegyek hogyan bizonyítsam be hogy igazam van? Anyáék meg se hallgatnak. Ha elakarom mondani hogy mi történt akkor ilyeneket mondanak :Nem érdekel hallgass! Amúgy 17/L

Figyelt kérdés
Van egy öcsém és eléggé nagy szarkavaró ,összevissza hazudozik rám fog olyat amit nem én tettem anyáék meg hisznek neki és annyira elegem van belőle.Most is rám fogta hogy én megvertem ami nem igaz mert bejött a szobámba és elkezdett nyivákolni hogy ő gépezni akar mondtam hogy mindjárt csak megnézek még vlmit erre kiszaladt anyáékhoz hogy én nem engedem a géphez meg hogy fejbe vágtam mert nyivákolt ami egyáltalán nem igaz anya meg jött be ordítva hogy miért bántom az öcsém .Elmondtam hogy mi volt erre anyám :Még hazudsz is? Aztán adott egy pofont és aztán azt mondta 2 hét szobafogság.
2011. aug. 1. 23:51
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Azóta nem szól hozzám de tudod én már nem is erőltetem a beszélgetést már mindenhogy próbáltam megértetni vele hogy nem bántottam az öcsémet .
2011. aug. 3. 22:46
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

A kamerás ötlet jó. Kamerával is tudod rögzíteni az eseményeket. Ha sikerült készíteni egy jó felvételt, kiírnám cd-re,készítsék néhány biztonsági másolatot. Majd megmutatják a tesónak. h most vagy odamegy anyáékhoz és elmond mindent, vagy megmutatod nekik a felvételt .

33/n

2011. aug. 3. 23:11
 23/32 anonim válasza:
3%

Lol, hát nem tudom átélni a kérdezö helyzetét, de nem bántásból vagy ilyesmi, de apád rendesen kúrja anyád? akkor szoktak idegesel lenni az emberek, ha kanosak/faszhiányosak.

szerintem anyám vagy egy buddha vagy apám minden nap 3szor elrendezi, mert csomószor volt már balhém, rendörökkel is volt már 2szer, néha betépek, tudja is, csak szerintem nem érdekli

A kérdezönek küldök 3 virtuális puszit és végtelen virtuális ölelést. elég nagy suttyó az öcséd.(a kamerás cucc elött tuti megvonnék töle mindent ami tölem irányul felé, bármi is legyen az, szeretet játék, pénz, lecke stb.)

14/F

2011. aug. 4. 01:23
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

utolsó ne haragudj már de elég nagy p@raszt vagy. 14 évesen honnan tudom milyen f*szhiányosnak lenni?

Na mindegy.

Kérdező, sok kitartást! nekem egy ugyanilyen kaliberű "mostohával" kell küzdenem, ő is kitalál dolgokat, hogy miket csinálok miket nem csinálok meg stb. Én is gondolkodtam hogy felvegyem-e videóra, hangüzenetbe hogy hogyan beszél velem de valahogy sosem tudtam elindítani örökké meg nem mehet. én megtanultam beletörődni hogy apa általában nem hisz nekem, holott a kedves élettársára is én mosok, mosogatok, takarítok és elő van adva hogy mindent ő csinált meg én meg csak a gép előtt ültem. Mivel igazság az nem lesz én azt tanácsolom hogy verd meg a kis roh@dékot, de sajnos biztos hogy csak rontanál vele a helyzeten. Sok sok türelem 17 éves vagy lassan nagykorú legyél közönyös sz*rd le a szobafogságot, fenyítsd be a kistesót, és ha balhé van csak csukd magadra az ajtót és ha kiabálnak veled válaszolgass csak annyit hogy aha, persze stb. nekem bejött azóta békén hagynak :)

2011. aug. 4. 08:30
 25/32 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben sajnos túl sokat nem tehetsz. A legjobb lenne, ha kitörne belőled, és minden haragod az öcsédre összpontosítanád, és egy maradandót ordítanál vele. Ha leszídnak miatta, akkor mivan? Amúgyis megtették volna a semmiért, nem? Legalább egyszer legyen jogos. :)

Én tuti nem hagynám. Bár én fiú vagyok, de énis 17 éves, és tudom milyen az, mikor nem neked adnak igazat, és tudom is milyen aljasak a kisgyerekek. Az biztos, hogy én az öcséddel egy akkorát ordítanák, hogy ott helyben összepotyizná magát. Egy életre megtanítanám, hogy az alaptalan vádaskodásoknak és hazudozásoknak megvan a következménye, és ha már a szüleid nem nevelik meg, tedd meg te. 17 éves vagy te is, lassan papíron már felnőtt leszel, ennyi idősen már lehet saját véleményed, és intézkedési eszközöd, lássák a szüleid, hogy téged nem lehet kihasználni, és nem törődsz bele abba, hogy neked van igazad, mégsem hiszik el. Hidd el, én becsülném is, ha kiállnál az igazadért.

Szóval az öcséddel..csak keményen. Tanulja meg, nem az van amit ő akar.

2011. aug. 4. 11:49
 26/32 anonim ***** válasza:

ordítanék*

csak mert paraszt sem vagyok :)

2011. aug. 4. 11:50
 27/32 anonim ***** válasza:
Mindenképp szerezz arról valami bizonyítékot, hogy neked van igazad. Hangfelvétellel, kamerával vagy hasonlókkal. Próbálj meg azért beszélni az öcséddel, valamivel hatni rá. Majd anyuddal is próbáld meg higgadtan megbeszélni a problémád.
2011. aug. 4. 11:56
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

A kamerás ötlet jó!

Hívd be a szobádba valamivel vagy a telóra hangrögzítéssel vedd fel...

Kérdezd meg hogy most örül-e hogy a hazugsága miatt te kerültél büntetésbe? És kérdezd meg hogy miért hazudott!!!

Erre a kettőre válaszol és anyád lehet úgy összecsomagolja a kis köcs.ögöt mint annak a rendje...

Öcsém is ilyen volt anno (már normális lett)

Egyszer ő is eljátszotta a hazudozást és én anyám előtt letepertem a földre ütöttem ami a csövön kifért... Oké hogy én is kaptam! De mondtam öcsémnek, hogy ez csak az izelítő volt és ha még egyszer hazudozik ezt sokszorosan kapja vissza!

Lehet lepontozni!

Ja!!!! EGYSZER SEM MERT HAZUDNI UTÁNA A GYEREK RÓLAM SEMMIT!!! Egyszer jól összevertem és rájött hogy ez mégse volt jó buli! Nem a röhögés rázta a gyereket!

2011. aug. 4. 14:36
 29/32 anonim ***** válasza:
14 éves kis majom beszél itt a faszhiányról:D Ne a füvet, hanem a 40-es dolgozó apád tesztoszteron szintjét szívd ki, hogy okosabb legyél.
2011. aug. 4. 16:33
 30/32 anonim ***** válasza:

vedd fel amikor bejön és nem történik semmi, és nem is vered meg.

Amikor nincsenek otthon a szüleid akkor egyszer tényleg megverheted, hogy tanuljon belőle.

2011. aug. 4. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!