Csak túlreagálom ugye?
Majdnem egy éve vagyunk együtt. Egyszer volt, nem rég, hogy nagyon féltékeny voltam, az valahogyan lejjebb ment. Viszont most amit nem gondoltam volna, egy másik csaj is zavar ahova néha átmegy. Ezt néha elhülyéskedtük meg minden, de már engem zavar, hogy folyton átmegy hozzá. Megbízom benne, viszont a másik csaj régen úgy csinált mintha akarta volna. Biztos, hogy eltúlzom, de rossz. Amúgy meg a másik csajnak van családja, de nekem ő a mindenem és féltékeny vagyok. Azt mondta, hogy már nem jön be neki, meg régen jó csajnak tartotta, de most is, de tudom, hogy engem szeret, de annyira jól néz ki:) Ki ne lenne féltékeny?:D Ja és a csaj nem néz ki rosszul...lehet én nem tartom magam elég jónak most így a féltékenység miatt vagy mi? Hogy nyugodjak meg? Köszi aki ír pár sort:D
19/L
bírom ezt a régen akart, de már nem dumát. Alap szöveg...
Én szeretnélek megnyugtatni, de most mit mondhatnék?
És nem merült még fel benned az a kérdés, hogy vajon miért nem visz magával a barátjához?
Én csomószor megyek át a párommal a haverjához egy cigire, vagy sütögetni. Hm???
leírom az én példám:
volt egy fiú barátom, de csak barát, de volt köztünk egy csók anno, ő mindig többet akart tőlem, mint én, de szép lassan egymás lelki társai lettünk, semmi több, kerek 14 ÉVEN ÁT!, amikor is megismert egy csajt, beleszeretett és a csaj kérésére, velem sem telefonon, sem semmilyen formában nem tartja a kapcsolatot!!! a csaj kedvéért, és neki ez abszolut semmilyen gondot nem okoz!
tehát 14 éve barátságot így el lehet dobni egy csettintéssel, a másikért....
a mostani barátom egyenesen megtiltaná, hogy pasihoz mászkáljak fel, ha barát, ha nem, és ezt ő sem teszi!!
mert minek szórakozni a kísértéssel?
miért kell a másikat frászban tartani?
lehetne veled korrekt, de valószínűsítem egy fiatal srácról van szó, nem egy kiforrt férfiről, ami felmenti a fentebbiek alól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!