Csak túlreagálom ugye?
Majdnem egy éve vagyunk együtt. Egyszer volt, nem rég, hogy nagyon féltékeny voltam, az valahogyan lejjebb ment. Viszont most amit nem gondoltam volna, egy másik csaj is zavar ahova néha átmegy. Ezt néha elhülyéskedtük meg minden, de már engem zavar, hogy folyton átmegy hozzá. Megbízom benne, viszont a másik csaj régen úgy csinált mintha akarta volna. Biztos, hogy eltúlzom, de rossz. Amúgy meg a másik csajnak van családja, de nekem ő a mindenem és féltékeny vagyok. Azt mondta, hogy már nem jön be neki, meg régen jó csajnak tartotta, de most is, de tudom, hogy engem szeret, de annyira jól néz ki:) Ki ne lenne féltékeny?:D Ja és a csaj nem néz ki rosszul...lehet én nem tartom magam elég jónak most így a féltékenység miatt vagy mi? Hogy nyugodjak meg? Köszi aki ír pár sort:D
19/L
de írd már le mennyi köztük a korkülönbség.
Nem azért,de ha már majdnem megtörtént a csók, akkor bizony csak van valami vonzalom kettejük közt nem? Vagy már egyáltalán nem tetszik a párodnak?
Szerintem nem vagy hülye, és nem reagálod túl...ez nem normális.
De tudom, hogy most nekiállsz majd minket győzködni, hogy de az nem úgy van, amivel igazából magadat győzködöd...de ha ennyire tudod, akkor nem tetted volna fel a kérdést..
Sajnálom, de nem tudlak megnyugtatni, mert ez több, mint gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!