Szerintetek normális ez egy családban? Jogosan rágott be a sogornőm?
Minden évben ez megy,sogornőm felhiv hogy mikor van anyósom és apósom szülinapja.Aznap mikor van felhiv hogy ugye nem felejtettük el,meg köszöntsük fel őket.
Engem ez nagyon idegesitett és most mikor felhivott mondtam neki hogy igen tudjuk mert mindig felköszöntsük őket meg a párom telefonján be van állitva.Na ezen bedurcázott,hogy miért én sem tudom,nem beszéltünk azóta.
Mellesleg anyósom is felhiv ha a sogornőm gyerekeinek a szülinapja van hogy köszöntsük fel őket.
Szerintetek ez normális?nekem nem tünik annak.
A sogornőm az idén 4nappal előbb felköszöntött,mondtam neki hogy nem akkor van,Megköszöntem és kész.Nem vagyok vele bunko,ne ugy képzeljétek el hogy felhiv hogy ma van anyám szülinpja.Most is felhivott hogy anyámat hivjátok fel szülinapja van,mindezt parancsolo módban.Erre kaptam fel a vizet és mondtam neki amit leirtam.
10éve tudom mikor van anyósom szülinapja minden alkalommal fel lett köszöntve,most is tortát is sütöttem neki.
Ismerős majd megnyugszik.
Mi ezt m,ár csak miszter fontosnak hívjuk itthon:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!