Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ok az öngyilkosságra?

Lehet ok az öngyilkosságra?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 17 éves vagyok. Nagyon magányos ember, ugyanis egyetlen 1 barátom sincsen, nem is vtak sose. Engem mindenki kitaszít, sehova se fogadnak be. Nagyon elvagyok keseredve, ezért elhatároztam, hogy lehet, hogy véget vetek az életemnek. Ez jó indok lehet?
2011. júl. 31. 23:59
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
A magány rosszabb minden betegségnél :'(
2011. aug. 6. 14:01
 32/36 anonim ***** válasza:

Nekem is írhatsz.:) Legalább msn-ezhetünk néha, ha épp unatkozol.:)

De, ne tégy butaságot.

2011. aug. 6. 15:43
 33/36 anonim ***** válasza:
Ugye ezt te se gondolod komolyan? Tudod hány AIDSes, hány rákos beteg van? Akiknek nincs vagy alíg van esélyük túlélni? Ehhez képest Te bármikor változtathatsz, de ehelyett siránkozol! Inkább tedd meg, közeledj mások felé, beszélgess, barátkozz, ahelyett hogy itt szomorkodsz... Hidd el, vannak nálad százszor rosszabb helyzetben lévők mégis jól megvannak( a maguk mondján), mintegyiknek vannak reményeik. Te pedig egy ilyen kis apróság miatt panaszkodsz. Szóval tedd azt amit mondtam, és mondanak neked, barátkozz!
2011. aug. 6. 16:57
 34/36 anonim ***** válasza:
Aki hülye, haljon meg. Komolyan. Másnak sokkal nagyobb gondjai vannak, mint amit ide leirtál. A magány is rossz, aláirom. És nekem attól nem lesz jobb, hogy most itt páran a fejedre olvassuk, hogy másnak még rosszabb. De erről csupán te tehetsz, mert ezen lehet változtatni. Nem kellesz az embereknek. Nekem akkor miért is kellenek? Menj ki a szabadba, mozogj. Ha nem kellesz az embereknek, majd kellesz az állatoknak. Szerezz egy kis kedvencet. Egy kiskutyával pl remekül lehet ismerkedni, mert mindenki meg akarja simogatni. Máris ott a téma, amiről lehet csevegni. A férjem haverjának a fiammal sikerült becsajozni egy bevásárlóközpontban. Együtt mentünk, és kérte, hogy had vigye ő magával. Vidd. Mondtuk neki. De nem értettük, hogy mire kelhet neki. (azon kivül, hogy tudtuk, hogy oda van a kisklambóért) Aztán leszólitotta azt a lányt, akit már rég kinézett magának, csak nem tudta, hogy nyisson. Nos a gyerekkel sikerült neki. 5 évig voltak együtt. Bármi lehet beszédtéma.Szóval szedd össze magad, és ne kockulj a gép előtt. Ennyi a titok nyitja.
2011. aug. 6. 17:05
 35/36 anonim ***** válasza:

A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-01 11:27

Én elsirtam magam rajta:'(

Igazad is van, itt öngyilkos akarsz lenni... miközben az ő fejükben ez meg sem fordul és nézd!Milyen az életük?

Gondolkozz és értékeld át az életed.

2011. aug. 6. 19:15
 36/36 anonim válasza:
Nekem nincsen sok barátom. De beszélgethetünk meg ilyesmik (15 éves fiú vagyok) :D na szóval : hobbi(aid)?
2011. aug. 6. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!