Lehet ok az öngyilkosságra?
Nekem is írhatsz! :-)) Szívesen adnék tanácsot.
22/l
Figyelj, drága.
Engem a nevelőanyám kb. utál (v legalábbis nagyon érezteti, h én az utolsó vagyok, aki fontos, a kutyával különbül beszél, mint velem) bármit teszek, baj, apám le se sz@r.
Vele régen tök jó kapcsolatunk volt, bmit elmondhattam neki, ma jó, ha 10 percet beszélünk egy nap, és általában az is vitába torkollik. 22 éves létemre dedósként kezelnek, költözni nem tudok, mert nincs saját keresetem.
Árvaságit nem kapom meg, bmire kell pénz, apától kell kérnem.
Na, hozzád képest ez sz@r helyzet, de korántsem a legrosszabb.
Öngyilkosság bromira nem megoldás semmire.
Szia! Nem olvastam a többi bejegyzést, így ha ismételnék, akkor elnézést.
Azért vagy magányos, mert rossz a kisugárzásod és nincs önbizalmad!
Nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány, de amit tehetsz a sorsodért - márpedig mindenki tehet - az a SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS.
Keress csak rá a neten az 'önbizalom' 'önfejlesztés' 'személyiségfejlesztés' és hasonló szavakra. Többezer oldalnyi pszichológusok által írt szöveg van a neten, de ha szánsz rá, akkor könyvek formájában is nagyon sok jót találhatsz. Csernus Imre, Szendi Gábor ők nem ugyanazt a vonalat képviselik, de egymás kiegészítőjeként használhatod az írásaikat. Nagyon jó írók. Az egyikük pszichiáter, a másikuk pszichológus. Ne hagyd ki ezeket a lehetőségeket.
Aztán az önbizalmadat és a kisugárzásodat tudnád fejleszteni egy teljesen átalakított ruhatárral, frizurával. Ha fiú vagy, told le a hajad, légy kopasz, nagyon jó imidzs-t ad. Lányként meg beújíthatsz pár cuccot, legyen egy jó haj, egy kellemes parfüm. Ha túlsúlyos vagy, akkor kezd el naponta fél órát kocogni, vagy legalább sétálni.
A mozgás endorfinokat termel, ami fokozza az életkedvedet.
Hidd el, van kiút. Én ugyanígy voltam a Te korodban és vagány, társasági ember lettem. Most ugyanúgy vagyok megint, mert nagyon szoros párkapcsolatban éltem az elmúlt 13 évben, társasági élet nélkül. Én is most kezdem magam újratervezni :)
Jó móka! Sok sikert hozzá!
39F
(fili)
Az öngyilkosság egy gyáva tett. Gondolj rá mennyi rákos beteg baba és gyerek van. A te önbizalom hiányod azokhoz képest könnyen gyógyítható.
Olvass itt a kérdések között vissza és máris rátalálhatnál számtalan barátra és ők is rád.
Huszon éves fúk lányok írják ugyanezeket. Nem értem miért nem írtok egymásnak.???? Találkozhatnátok és meg is van a jó csapat. Elmentek ide-oda megbeszélitek a problémáitokat. Remélem segítettem egy kicsit. Szerintem ez egy jó ötlet.
beszélj valakivel, lehetőleg személyesen, úgy sokkal jobb érzés. ha más nincs, esetleg pszichológus (ha meg tudod oldani). az, hogy kiírtad ide a kérdést, máris pozitív dolog, mert elfogadnád a segítséget. az élet nem fantasztikusan szép, de vannak jó dolgok, csak rájuk kell találni. a rosszakat pedig megpróbálni elviselni.
nekem is írhatsz, ha gondolod, bár már elég sokan felajánlották a segítségüket. de azért mégis.
nem értem meg azokat az embereket akik ilyenre vetemednek...nem rég volt egy ilyennel közeli élményem..nem írnám le...
DE! Igazat adok az előttem szólóknak...keress embereket, barátkozz akár interneten....manapság ez a divat...
Beszéld meg ezt a szüleiddel! Sőt, gondolj arra hogy ha megteszed, nekik mekkora fájdalmat okozol és mekkora űrt a szívükbe!!! Ezt sose felejtsd el! Lehet neked "jobb" lesz...de nekik????
És ha más sem segít menj el pszichológushoz...aki igazán tud segíteni az ő!
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!