Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ok az öngyilkosságra?

Lehet ok az öngyilkosságra?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 17 éves vagyok. Nagyon magányos ember, ugyanis egyetlen 1 barátom sincsen, nem is vtak sose. Engem mindenki kitaszít, sehova se fogadnak be. Nagyon elvagyok keseredve, ezért elhatároztam, hogy lehet, hogy véget vetek az életemnek. Ez jó indok lehet?
2011. júl. 31. 23:59
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

3. vagyok:SZA.D le a többi embert aki lenézett téged!nem érdemelnek annyit, hogy eldobd az életedet!képes lennél pár idióta ember miatt kihagyni az élet szépségeit???

17éves vagy előtted az egész élet, ne legyél hülye...

biztosan vannak olyan emberek akikkel jól ki fogsz jönni, csak még nem ismerted meg őket!a szerelem is rád fog találni!!:)

2011. aug. 1. 00:18
 12/36 anonim válasza:
100%
Szia. 17 éves lány vagyok, szivesen beszélgetek veled:) ha szeretnéd irj privát emailt:)... egyébként jó indok nincs az öngyilkosságra, mindenre van megoldás
2011. aug. 1. 00:19
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne legyél öngyilkos..nagy hülyeség lenne eldobnod az életed.Majd lesznek barátaid,ha nyitsz mások fele és nem zárkózol be a teljes magányba!:)

Nyugii,mindent kárpótol majd az élet!

2011. aug. 1. 00:23
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Mikor olyan történeteket hallok, hogy valaki elvesztette mindkét lábát egy balesetben vagy megvakult stb., mindig arra gondolok, hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim és mégsem élvezem ki eléggé az életet! Tényleg örülj, hogy nekem legalább ilyen gondjaid nincsenek! Jó, tudom, mindenkinek a maga keresztje a legnagyobb, de örülj, hogy a tied csak ekkora!

Hova valósi vagy? Én is szívesen beszélgetnék veled, ha szeretnéd barátkozhatunk! :)

2011. aug. 1. 00:23
 15/36 anonim ***** válasza:
17/L voltam. :)
2011. aug. 1. 00:24
 16/36 anonim ***** válasza:
2011. aug. 1. 00:25
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

na látod mennyien szeretnének veled beszélgetni..:))

00:11 es voltam.:)

már nekem nem írnak lassan annyian mint neked szeretnének..:(

az ilyen lehetőségeket kell kihasználnod,és keresni az emberek társaságát...:)

2011. aug. 1. 00:27
 18/36 anonim ***** válasza:
én is gondolkoztam rajta, néha azt mondom most, aztán meg jobb lesz. szerintem ne csinálj ilyet. mindenki annyi terhet visz az életben, amennyit el tud viselni. azok a kis nyomik akik írták sok-sok smiley-val h ne tedd meg mert szép az élet meg hasonló baromságokat állítanak amikről te is tudod meg én is h nem igaz, azok mind olyanok lehetnek akiknek semmi gondjuk nem volt az életben és még csak fogalmuk sincs arról, hogy neked speciel miért tűnik szarnak az egész élet, és te mennyi terhet vittél és viszel az életben. arra szavazok, hogy vidd tovább a terhet, mert az pont úgy lett kiszabva, hogy éppen elbírd.
2011. aug. 1. 00:27
 19/36 A kérdező kommentje:

00:19:

Neked nem lehet privátot írni. :(

2011. aug. 1. 00:40
 20/36 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz, szívesen beszélgetnék veled. :) 21/L
2011. aug. 1. 00:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!