Lehet ok az öngyilkosságra?
3. vagyok:SZA.D le a többi embert aki lenézett téged!nem érdemelnek annyit, hogy eldobd az életedet!képes lennél pár idióta ember miatt kihagyni az élet szépségeit???
17éves vagy előtted az egész élet, ne legyél hülye...
biztosan vannak olyan emberek akikkel jól ki fogsz jönni, csak még nem ismerted meg őket!a szerelem is rád fog találni!!:)
Szerintem ne legyél öngyilkos..nagy hülyeség lenne eldobnod az életed.Majd lesznek barátaid,ha nyitsz mások fele és nem zárkózol be a teljes magányba!:)
Nyugii,mindent kárpótol majd az élet!
Mikor olyan történeteket hallok, hogy valaki elvesztette mindkét lábát egy balesetben vagy megvakult stb., mindig arra gondolok, hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim és mégsem élvezem ki eléggé az életet! Tényleg örülj, hogy nekem legalább ilyen gondjaid nincsenek! Jó, tudom, mindenkinek a maga keresztje a legnagyobb, de örülj, hogy a tied csak ekkora!
Hova valósi vagy? Én is szívesen beszélgetnék veled, ha szeretnéd barátkozhatunk! :)
na látod mennyien szeretnének veled beszélgetni..:))
00:11 es voltam.:)
már nekem nem írnak lassan annyian mint neked szeretnének..:(
az ilyen lehetőségeket kell kihasználnod,és keresni az emberek társaságát...:)
00:19:
Neked nem lehet privátot írni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!