Csak én vagyok ilyen hülye, vagy más is csinál ilyet?
Szüleim elutaztak, és egyedül vagyok itthon, ráadásul 2 napig a párom sem tud itt aludni.
Szóval nem azt mondom, hogy rettegek úgy félek, de azért van bennem egy kis félsz esténként!
Ilyenkor azt csinálom, hogy természetesen bezárom a bejárati ajtót, a szobám ajtaját is magamra zárom, mikor lefekszem, égve hagyom a lépcsőfordulóban a villanyt, a csuklómra kötözöm a pánik gombot, és még apum csontozókése is mellettem van. De hát, a mai világban..:S
Pláne, ha még a Gyűrűk Urát is végignézem, na akkor végképp besz@rok!:D (ez csak vicc volt)
Ti is bebiztosítjátok magatokat, ha egyedül vagytok?
23N
Kedves utolsó!
Tudod milyen szar, amikor valaki egyedül van otthon? Ne, inkább ne is tudd meg..
Most vígasztaljalak azzal, hogy 14/l vagyok és minden hétköznap hajnalában egyedül vagyok itthon? Anyuék mennek dolgozni kora hajnalban, én meg rájuk ébredek, hogy készülődnek, vagy amikor vissza sem tudom aludni... és legyek kipihent a suliban... :D
Egyébként én nem a betörőktől félek, hanem a "fantáziám szüleményeitől" :D
Amúgy mi az a pánik gomb? légyszi írd le, mert nagyon kíváncsi vagyok rá xDD
Nálam a kapu bezárva, de benne a kulcs, az ajtó bezárva és ennyi. Aki akar, az bejön így is úgy is.:D Nem félek, nem érdekel...
23L
71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:58
Én 30N vagyok
Bár nem otthon lakom már, de van amikor a Párom éjszaka elmegy melózni. Ilyenkor nekem az biztosítja a nyugalmam, hogy ajtó bezárva, riasztón éjjeli üzemmód bekapcsolva, és a 2 kutyánkkal vagyok a házba (amstaffok). Így a biztos.
Hozzánk törtek már be, de akkor még se riasztó nem volt se a kutyáink. 24/L
Ja, a kést én is túlzásnak tartom! Inkább nem is írok olyanokat, hogy jobban jársz ha altatógázt nyomnak a lakásba, és úgy rabolnak ki, mintha fent vagy, és kitudja mitcsinálnak...bocsi....
Vagyis nem utolsó, hanem ma 19,51.
14/lányos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!