Csak én vagyok ilyen hülye, vagy más is csinál ilyet?
Szüleim elutaztak, és egyedül vagyok itthon, ráadásul 2 napig a párom sem tud itt aludni.
Szóval nem azt mondom, hogy rettegek úgy félek, de azért van bennem egy kis félsz esténként!
Ilyenkor azt csinálom, hogy természetesen bezárom a bejárati ajtót, a szobám ajtaját is magamra zárom, mikor lefekszem, égve hagyom a lépcsőfordulóban a villanyt, a csuklómra kötözöm a pánik gombot, és még apum csontozókése is mellettem van. De hát, a mai világban..:S
Pláne, ha még a Gyűrűk Urát is végignézem, na akkor végképp besz@rok!:D (ez csak vicc volt)
Ti is bebiztosítjátok magatokat, ha egyedül vagytok?
23N
Én is félek egyedül. Kés nincs velem, azt túlzásnak tartom.
L/20
nekem az ágy mellet egy vas cső, igaz néha arra is gondolok hogy így még nagyobb esélyt adok arra h kinyírjanak.
Én sokat vagyok egyedül minden 3. nap ilyenkor még világosba fürdés, és be az ágyba, lámpa égve. Minden kis neszre összerezzenek.
Vibrátorra nincs szükségem....
Én nem a fantáziámtól félek, tehát nem a vérfarkasoktól, meg a "rézf@szútól", hanem én tényleg a betörőktől:S
De én is betojok, ha reccsen a padló, vagy a bútor.
Valahogy ez belénk van kódolva szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!