A férjem nagyon utálatos a családommal. Nem tudom mit lehetne ilyenkor tenni?
Régen nagyon jól megvolt velük, a testvéreimet is szerette és hétvégente a szüleimnél laktunk, mert én suliba jártam. Majd miután végeztem különköltöztünk, összeházasodtunk és már van egy kislányunk is. 2-3 éve nagyon bunkó velük, mindig csúnyákat mond róluk és a viselkedése is tiszteletlen. Ő nem érzi ezt és nem is hajlandó rajta változtatni, még meglátogatni sem akarja őket, én járok a kicsivel egyedül. sokat vitázunk ezen. Mit tennétek? Sokszor úgy érzem már nem az az ember van mellettem, akit megszerettem és akit választottam. Szinte utálja a családom és ezt nem is titkolja. Én pedig imádom a családomat, sohasem hagynám el őket! De nem is tetszik neki, hogy sok mindent megbeszélünk, de én anyukámmal mindig sok mindent megbeszéltem, így neveltek, hogy mindig számíthatunk egymásra. De ő mintha el akarna marni tőlük és lassan már sikerül is mert, alig látom őket és nem is mernek eljönni hozzánk, mert szinte kiutálja őket a házunkból.
Soha semmi rosszat ellene nem tett senki! Ez biztos. Egyre utálatosabb velem is és a kicsivel is. Rossz pédát mutat a kislánynak. Nagyon megváltozott, szinte kifordult önmagából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!