Nálatok is puszi + ölelkezés van köszönéskor a családban? Nem zavar?
Engem még az egyszerű két puszi az arcra is zavar, de tegnap egy néni szájon puszilt amikor megérkezett (valami rokon, de sose láttam még), aztán csodálkozott miért menekülök előle elköszönésnél...
De az is zavar amikor anyukám elkezd ölelgetni, pedig imádom őt, de nem bírom ha hozzámérnek, ti mit tennétek, mondjam meg hogy ne ölelgessenek, meg semmi ilyesmi? Vagy ezzel megbántanám őket?
24/L
Nagyanyám szokott szájon puszilni, ez nekem nagyon kellemetlen. Egyébként nem vagyok túl nagy puszilkodós, ha adnak, viszonzom, de megvagyok puszi és ölelgetés nélkül is. Amivel végképp nem tudok mit kezdeni, az a háromszor, vagy négyszer puszi: ennek mi értelme van?
A cuppogást külön utálom, úgyhogy puszinál az arcomat szoktam nyújtani, és csak jelképesen puszilkodom. Lehet, hogy defektes vagyok én és a családom, de nálunk a közeli rokonságban sosem volt szokás a puszi. Férjem családjában viszont folyamatos nyalás-falás van, egy családi ünnepen mindig elmegy fél óra csak azzal, hogy mindenki azt keresi, akivel még nem puszilkodott össze. Brrr... Nem szeretem, na!
Nálunk is szokás a 2 puszi,az ölelgetést nem nagyon szeretem én sem,de ez nálunk csak az idősebbek szokása.
Annak viszont örülj,hogy az anyukád még most is szeret ölelgetni téged.Én sokat adnék érte,ha valamikor is szeretett volna engem ölelgetni szeretgetni.Én nagyon igényeltem volna,de talán még most is,pedig már nekem is van 3 gyerekem akiket imádok,ölelgetek puszilgatok amikor csak tehetem,és Ők is imádják ezt nagyon bújósak.
Hu nálunk is sajnos szokás a mindenki végigpuszilgatása.... és az a kedvencem amikor csak beugrunk vmi rokonhoz, mindenkinek egyesével puszi-puszi, beszélünk kb 2 percig és már megint puszi-puszi és jövünk el. egyszerüen utálom. énis csak jelképesen tartom oda az arcom és én SOHA nem cuppanok rá senkire, de nekem meg mindig olyan puszit adnak és ááááh, engem csak a szerelmem puszilgasson. nem tudom mi értelme van...főleg amikor ezren vagyunk. egyik nagymamám meg elkap, elkezd szorongatni és kb ezer kicsi puszit ad az arcomra...kiborító:D
de igazából nem lehet mit tenni, el kell viselni és örülni, addig ameddig van aki puszilgat!
Ja amugy a rokon szájonpuszilása az naggyon durván idegen tőlem, és énsem szeretem ha az anya a gyerekét szájon puszilja:S
amióta a barátommal lakom, kirepültem a családi fészekből, anyu imád puszilkodni, de nem is bánom, mert ezzel fejezi ki a szeretetét, és hogy hiányzom neki. De ez is csak búcsúkor van. (plusz ünnepekkor, ajándék átadásakor)
múltkor karácsonykor adott szájra puszit, kicsit furcsa volt. Egyébként gyerekkoromban mindig így tett, és akkor nem volt ellenemre, az volt a természetes.
Ja és amióta hazamegyünk együtt barátommal, ő is kap az arcára puszit búcsúzáskor. :) Nekem nincs bajom vele, szerintem aranyos.
Távolibb rokontól azért nem hiszem, hogy elviselném a szájra puszit... Max ölelést, vagy arcra pussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!