Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az ha egy 3 gyereke...

Mit jelent az ha egy 3 gyerekes, férjes nő férfiakat nézeget az interneten?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 16:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nem kell mindjárt rosszra gondolni...

én pl. nem keresek társat, v. szexpartnert a neten, csak szeretek férfiakat nézegetni - mivel azok izgatnak fel szexuálisan, nem a nők.

lehet, hogy kevés szexben van része?

2011. júl. 30. 17:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem is van gyerekem meg ferjem, akiket imadok, megis megnezek 1-1 enekest, szineszt. De nemcsak ferfin, non is meglatom, ha szep/vonzo. Nem latok ebben semmi rosszat. Szeme mindenkinek van. Engem sem igazan erdekelnek a kepek meg elegge b.zisnak tartom, mikor vetkozo pasikat mutatnak, de nem vagyunk egyformak. En inkabb az arcukra szoktam koncentralni. Semmi rossz nincs ebben, amig nem ismerkedsz szemely szerint senkivel. Neked is kell egy kis abrandozas/kikapcsolodas.
2011. júl. 30. 20:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Addig mig csak a kirakatot nezi es nem vasarol, nincs semmi baj.
2011. júl. 31. 07:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha a hapsiknak szabad, akkor a nőknek is.
2011. júl. 31. 11:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Vásárol is az interneten, elég sokat is.Volt valaki aki azt írta, hogy addig nincs baj ha nem ismerkedik.De bizony ismerkedik(Csajok és Pasik)
2011. aug. 3. 20:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Az tok mas, ha ismerkedik, mintha csak nezeget pl. 1-2 hiresseget. Ezt nem irtad eddig. Az nem normalis mar.
2011. aug. 3. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!