Milyen gyermeket képzelnétek ehhez a névhez? Tetszik ez a név?
Azt sem tudom biztosan fiú vagy lánynévről van-e szó. :D
De úgy rémlik, lánynév.
Elég semleges, olyan semmilyen. Tehát én egy nem kiemelkedő egyéniségű, totál átlagos gyereket képzelek el hozzá, aki nem túl érdekes személyiség, inkább a háttérben tartózkodó.
Tényleg nagyon fiús név, mikor először hallottam rendesen tévedésbe is estem. Egyik ismerősöm szült és kérdeztem a barátnőmtől, hogy hogy hívják a babát. Ő mondta hogy Villő. Meg voltam győződve, hogy kisfia van, és egy ideig bizonygattam is mindenkinek. Jól megszégyenültem mikor felvilágosítottak, hogy lánynév.
Nekem pont ezért nem tetszik: nem elég lányos, nőies.
OFF: Annak, aki az Annát meg Anikót emlegette üzenem, hogy a világ legundorítóbb nevei közül emelt ki kettőt. Grat.
ON: A Villő szép és különleges név. Igazi tündérke. :)
Fú nekem ez nagyon nem tetszik. Állandóan a Kincső jut róla eszembe, ami szintén, nekem egyszerűen borzasztó, feláll tőle a szőr a hátamon.
Az Anna viszont gyönyörű, az Anikó is szép. Csak hogy megvédjem azt, aki írta.
Ismerek olyan sztorit, hogy a női név fiús volt, és a lánykát a kollégiumban a fiú részlegre osztották ki.
Ez csak egy példa arra, hogy milyen kellemetlenségei akadhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!