Milyen gyermeket képzelnétek ehhez a névhez? Tetszik ez a név?
En is azt hittem h fiunev es 1 hallgatag szemuveges fiut kepzeltem el olyan harry potter-t.
Ha lany: akkor kek szem egyenes barna haj kicsit alacsony vekony alkatu, komoly. Erdekes nev.
Nagyon szép név!
Én is egy aranyos, törékeny kislányt képzelek el, aki édes, szeretnivaló. Ha lesz lányom, lehet, h ezt a nevet kapja majd.
Egyébként a Hedvigre is sokan azt hiszik, h férfi név...
egy lánygyereken egyértelműen látszik h lány,így a nevét se kell magyaráznia max h mit jelent
csodaszép név!!
off. én 1 névvel voltam anno bajban:Jutocsa. na arra én is azt hittem lánynév
a Villő nagyon szép és különleges név.
Érdekes név.
De miért gratuláltok a kisbabához? :)) Hol írta, hogy kisbabának keresi a nevet? Lehet hogy őt magát hívják így :))
Köszönöm a válaszokat!
Jött hideg és meleg is. Már többen megkérdezték, hogy miért kapott ez a gyönyörű kislány fiúnevet. :( De ennél sokkal többen mondták, hogy nagyon szép nevet kapott. :)
Külsőre, természetre még nem tudni milyen lesz. Most egy nagyon szép, pufi pofikájú, nyugodt de mégis akaratos 3 hónapos kiscsaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!