Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalok! és ti ´miért vagytok...

Fiatalok! és ti ´miért vagytok ilyenek?

Figyelt kérdés

Egy barátnöm 16 éves lánykája azért balhézik az anyjával,ha nincs kivasalva a cucca,amit fel akart venni !

Persze elkényeztette´k,de már lehetne annyi esze,hogy kiugorjon a polyäbol és maga körül rendet tartson.

a szobäja kész disznoól !

Itt meg olyan sok fiatal ir arrol mennyire nehéz a szülövel az élete,és arra gondoltok-e ,hogy veletek milyen nehéz ?sok panaszt olvasunk itt a szülökre,

mindenféle nehéz helyzetek sokasodnak,hogy beszél anyuka-apuka..és ti kedves ifjak,hogy beszéltek ?

Olyan barätnöm is van,aki a 35 éves fiäval él,aki dolgozik is,csak éppen már 10.-én nincs a fizubol semmi,

a rezsire se ad haza,ilyenkor anyuci segitsen..mert ö

elszorja a pénzt..

hogyan neveljenek jol a szülök ? hogy kedves,aranyos,

szorgalmas gyerekük legyen ?

2011. júl. 29. 20:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Basszus szálljatok már le arról a k.rva mosogép témáról. Senki nem tökéletes, minden házimunkát megcsinálok 10-11 éves koromtól, mellette jó tanuló is vagyok, nem lehetek mindenben százas. Érdemes válaszolni nektek... Egyébként meg ebből leszűrve te sem vagy hú de tökéletes szülő. Ad az ember annyit amennyit, de ti folyton elégedetlenek vagytok.
2011. júl. 30. 14:41
 22/28 anonim ***** válasza:

Unom már ezt az állandó általánosítást !!

Láttad az összes fiatalt, hogy ezt a konzekvenciát levontad ? Én azt is meg merném kockáztatni, hogy abból a 16 éves lánykából indultál ki.

Állítsátok már le magatokat.

2011. júl. 30. 15:09
 23/28 anonim ***** válasza:
Hát szigor és fenyítés nem a legjobb ... engem is fenyegettek dolgokkal általába hogyha nem teszem amit mondanak akkor olyan dolgot/dolgokat vesznek el vonnak meg tőllem amit tudják nagyon jól h nagyon fontos nekem ...na pl. ez szerintem a legrosszabb...pl mondtak vlamit én válaszoltam ők ez visszabeszélésnek vettték (pedig nem annak szántam) és nem engedtek el a barátaimhoz én sírtam meg persze magyarázkodhatnam a barátnőimnek h mért nem mehetek...inkább baráti kapcsolatot kéne kialakítani ,irigylem azokat a barátnőimet akik nagyon jóba vannak anyukájukkal :) 16L
2011. júl. 30. 18:47
 24/28 A kérdező kommentje:

Ez egy olyan oldal,ahol beszélgetnek az emberek !mérgelödni nem érdemes,kár egy egyszerü kérdést ennyire elterelni szitkozodni..látod ezért nem lehet békésen beszélni veletek,mert mert megsértödtök,és agressziven reagältok..itt semmit nem tudunk egymäsrol,tehät mérgelödni is felesleges,akinek nem tetszik nem ir ide és nem is olvas...ennyi ,nincsenek vilägrengetö problémäk,

és persze ,hogy én se vagyok tökéletes szülö !

merthogy: az a jo aki aranyos-kedves mindig segit,meghallgatja a gondjaitokat imädattal gondoz és jo sok pénzt is ad !

2011. júl. 31. 13:06
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem, az a legnagyobb bajod, hogy nem mindenki ért veled egyet és te meglátod a másik szemében a szálkát, a magadéban a gerendát sem. Ennyit erről, és ha mérgelődök mérgelődök legyen az az én problémám.
2011. júl. 31. 17:12
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen, nem kiakadósan magyarázd meg nekik, hogy szeretnéd, ha néha elmosogatnának, esetleg beindítanák a mosógépet. Általában a gyerekek segítenek, ha a szülő normálisan, emberileg beszél velük(persze ha nem lettek hulla elkényeztettek, de ezt te tudod, mert te nevelted őket), nem pedig azonnal lecseszéssel indít. PL. "jó lenne ha te is elmosogatnál, miért mindig csak én dolgozok"<--- ez lecseszés, rossz érzéseket kelt, így nem kérünk senkit semmire

Ha elsőre nem teljesíti, amit kérsz, azon sem kell azonnal kiakadni, pl. "tudtam, hogy úgyse csinálod meg, mert nem lehet rád számítani"<---szintén lecseszés

Mikor annyit kérnek tőlem, hogy "megtennéd ezt meg ezt?" akkor szívesebben csinálom meg, mintha azonnal megaláznak, és úgy kell megtennem. Javaslom ezt minden gyakorló szülőnek. Ha nem rontották el a gyerekük nevelését, akkor csak a kérés mikéntjén kell változtatni.

2011. júl. 31. 21:16
 27/28 A kérdező kommentje:

Kedves mérgelödö leänyka,honnan tudod ,hogy milyen vagyok ? ez a szälka dolog pl.egyältalän nem igaz,milyen okbol itélkezel?azt irtad jo tanulo vagy ! mi a kedvenc tärgyad ?mit szeretsz csinälni még a bosszankodäson kivül ?hidd el sokkal jobb,ha vidäman fogod fel a dolgokat

most mivel foglalkozol a szünetben ?

fogadni mernék,hogy nagy mérgelödés közepette mär a mosogépet is be tudod kapcsolni !

a legfontosabb a humor és a vidämsäg ezt ne feledd !!

2011. aug. 1. 19:53
 28/28 anonim ***** válasza:
Felnőtt létedre nagyon ciki vagy te nő:D:D
2011. aug. 1. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!