Fiatalok! és ti ´miért vagytok ilyenek?
Egy barátnöm 16 éves lánykája azért balhézik az anyjával,ha nincs kivasalva a cucca,amit fel akart venni !
Persze elkényeztette´k,de már lehetne annyi esze,hogy kiugorjon a polyäbol és maga körül rendet tartson.
a szobäja kész disznoól !
Itt meg olyan sok fiatal ir arrol mennyire nehéz a szülövel az élete,és arra gondoltok-e ,hogy veletek milyen nehéz ?sok panaszt olvasunk itt a szülökre,
mindenféle nehéz helyzetek sokasodnak,hogy beszél anyuka-apuka..és ti kedves ifjak,hogy beszéltek ?
Olyan barätnöm is van,aki a 35 éves fiäval él,aki dolgozik is,csak éppen már 10.-én nincs a fizubol semmi,
a rezsire se ad haza,ilyenkor anyuci segitsen..mert ö
elszorja a pénzt..
hogyan neveljenek jol a szülök ? hogy kedves,aranyos,
szorgalmas gyerekük legyen ?
Ezekben igazad van, vannak elég durva esetek, pofátlan gyerekek. Azonban ez nem csak egyoldalú, ugyanúg yvannak pofátlan, gonosz és gyűlölködő szülők, pl anyám. Kb 12-3 éves korom óta eszem ágában sincs elvárni tőle, hogy ő vasalja a ruháim, ha megteszi, megköszönöm, hozzáteszem, ő sosem köszöni meg, hogy én állandóan segítek, a húgom s*ggét nyalja éjjel-nappal a születése óta, mindig én voltam a rossz a szemében, holott én vagyok az, aki többet tett le az asztalra mindig is. De a húgomat mégis jobban szereti, ez mind a tettekben, mind anyagiakban megjelenik.
Ha megkérném anyámat valamire, és nem tenné meg, én is kiakadnék és leoltanám, bár eleinte csak finoman. Szóval nem egy-egy mozzanatot kell kiemelni egy történetből. Mindennek meg van a maga oka, és van egy nagy különbség gyerek és szülő felelősségrevonhatása között: a szülő neveli a gyereket, a szülő alakítja a gyerekét, nem fordítva, a gye4rek olyan szülőt kap, amilyet, semmit sem tehet ellene, pedig néha nagyon kellene. A szülő viszont olyanra neveli a gyerekét, amilyenre ő akarja, ha pedig a nevelése félresikerült, azért nem a gyerek okolandó.
ma 20:26 74%os
Már megbocsáss de én sem tudhatok mindent, de azonkívül mindent meg tudok csinálni, nehogy már gáz legyek. Pfff
"10 éves koromtól segítettem Anyukámnak főzni, meg néztem ahogy mosogat stb."
mert bevont, megkért rá, természetes lett
ez a szülő érdeme, nem a tiéd, max annyi az érdemed, hogy folytattad
nagyon jo,hogy ennyire sok komment érkezett,de a kérdés
a recept lenne ! hogyan lehet elérni,háhy éves kortol kell kezdeni erre nevelni,hogy kedves, szorgalmas gyerekünk legyen,két felnött fiam van és mindent csinálnak a háztartásban, a lányok kevésbé..(bocsi a kivételektöl)az a kérdés még,hogy aki a számitogépet jol kezeli,akkor a mosogépet miért nem ?
annyira jo lenne egy olyan klub,ahol fiatalok -idösek összejönnének és pl,szämitogép oktatäsért háztartási orát
és igazi szülöi szeretetet adnánk cserébe,annyira szivesen beszélgetnék ilyen fiatalokkal..
szabadtéri piknik ismerkedéssel egybekötve ?? vélemények `??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!