Harmadik névnek mit ajánltok?
Figyelt kérdés
6 hónapos terhes vagyok, és mindenképp szeretnénk harmadik nevet, mert az Imelda nem biztos, hogy majd tetszene a kislányunknak. Tóth lenne a vezetékneve. Köszönöm:)2011. júl. 29. 13:47
2/41 anonim válasza:
bár szerintem ez egy egyszerű vezetéknév úgyhogy valami egyszerű név kéne:)
3/41 anonim válasza:
Tóth Imelda Sára?
Tóth Imelda Janka?
4/41 Veky válasza:
Szerintem Gizella vagy Adelin. :)
5/41 anonim válasza:
A Toth nagyon kozhasznalt nev, ne valassz valami egzotikus keresztneveket hozza.
7/41 anonim válasza:
Egyszerű (gyakori) keresztnévhez épphogy nem jó az egyszerű keresztnév!
Tóth Imelda Eszter
8/41 anonim válasza:
Pont azért válasszon különleges, egzotikus nevet. Én is az első válaszoló ötletére szavazok. Vagy Tóth Angéla Imelda.
9/41 anonim válasza:
Viktória? Tóth Imelda Viktória szerintem hosszabb név jobban illik mögé de ki hogyan látja:D
10/41 anonim válasza:
Szerintem viszont egy ilyen "extra" név elég lenne, mert másként túl hosszú is, ezért javasoltam másodiknak a Sárát vagy Jankát. Mert akkor a rövid vezetéknév és az Imelda után megint valami rövidebb jön, ezzel ritmusa lesz a névnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!