Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszekszünk és ilyenkor elég...

Veszekszünk és ilyenkor elég csúnyán beszélünk?

Figyelt kérdés

Párom elég könnyen felkapja a vizet, és hisztis is.

Pl: valamelyik nap délután megbeszéltük hogy megnézünk egy vígjátékot, direkt az ő kedvéért töltöttem le, erre este meglátja hogy bads p. film van, és akkor azt kell nézni. De hiába látta már 100x. És mondtam neki hogy nem ezt beszéltük meg stb. Erre kb 2 perc után benyögi, hogy ő nem bír elviselni engem, ő ezt nem bírja, szakítani fog! Meg hogy sosem fogok hozzá költözni. (egyébként én már egy csomót segítettem neki a lakása újításában, ezért nagyon rosszul esett hogy ezt mondta. Ilyenkor mindig elgondolkozom azon, hogy érdemes-e még erőt,engergiát fektetnem ebbe a kapcsolatba. Az a baj, hogy amit hosszú hónapokon át felépítünk, ilyenkor ő azt képes 1 perc alatt összeomlasztani. Nemtudom hogy nem érzi a szavai súlyát? Hogy miket mond?

És innen kezdődne a csúnyán beszélés. Mondtam neki, (arra amikor azt mondta, hogy én nem fogok hozzá költözni) hogy : Nem bírja felfogni a kicsit pici h*lye agyad, hogy attól hogy egy kapcsolatban van néha egy kis feszültség, vagy vita, nem az az első, hogy szakítunk a másikkal és mindent a fejéhez vágunk? Nem szólt semmit, másnap meg úgy tesz mint ha mi sem történt volna.

De egyébként van hogy komolyabb dolgokon is összeveszünk, és ő kezd el mindig csúnyán beszélni velem, aztán meg a düh miatt én is vele.

23 L 28 F

2011. júl. 28. 17:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsó, olvasol is vagy csak válaszolsz. Ő lány, és Bud Spencer film.
2011. júl. 28. 19:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen, az a film az.
2011. júl. 28. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!