Mi legyen a családi cégünk neve? Adnátok tippetek?
A családdal csinálunk egy céget. Ők azt szeretnék, hogy ne derüljön ki egyből a cég nevéből, hogy mivel foglalkozunk... (tudom, érdekes, de több dologgal is tehát azért kellene valami semleges...)
Valami semleges, mégis hangzatos név kellene.
Milyen kft legyen?
Köszönöm a válaszokat.
legyen mozaikszó.
Pl ha teszemazt Vargák vagytok, és ruha-, bőr-, papírkereskedelemmel, meg mondjuk plakátkészítéssel is foglalkoztok (tudom, ez a 4 így együtt igencsak abszurd, de azt mondtad, sokféle dolog, ez elég sokféle így), akkor pl egy ilyesmi mozaikszót:
Varubőpapla KFT, vagy ilyesmit javaslok.
22:42-es egyetértek...
Nem akarták, hogy kiderüljön a névből, hogy kik vagyunk. Azért is nem volt baj, ha nem annyira figyelemfelkeltő a név, mert nekünk más miatt kellett. KÜlönben szerintem így az egész hülyeség, de nem akarok már negatívan hozzáállni...
mindegy.
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT, MÁR MEG VAN A NÉV, (személy szerint szerintem baromság, de ők tudják :)) KÖSZÖNÖM aki írt.
A cégalapítás kérdéseiről nemrégiben hallgattam meg egy előadást a suliban. Az előadó egy elég sikeres cég tulajdonosa, szóval nem csak elméletben ért a dologhoz.
Ő kifejezetten azt mondta, hogy nem számít a név. Teljesen mindegy, mit választasz. Érvei: Nézzetek már szét, milyen röhejes nevekkel lettek nagy cégek: Nap kft(SUN)?, Microsoft?
Illetve a kezdetben a dizájn is teljesen mindegy, felesleges arra időt, pénzt, energiát pazarolni, hogy csodás logója legyen a cégnek. Elsőre az a lényeg, hogy mit csinál, senkit nem érdekel a hatalmas logója. És amit csinál azt jól csinálja. Aztán ha már olyan hű de jól beindult a dolog, akkor talán lehet azon is gondolkodni, hogy legyen egy szép logója stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!