Hogy mondhatott ilyet 1 év után?
Párom azt mondta hogy ne mutassam ki ennyire az érzéseimet. Ne mondjam neki, hogy hiányzik, szeretem és ne akarjak mindig vele lenni. (Heti 1-2napot vagyunk együtt, de ha én többet szeretnék akkor már nem tetszik neki és inkább szervezzek programot a barátnőimmel.)
Azt mondta várjam meg amíg ő mondja, hogy hiányzok, hogy szeret. És ne bizonygassam neki hogy nekem rajta kívül nem kell más mert így csak biztonságba érzi magát és nem leszek fontos számára. Ő újra és újra meg akar hódítani.
De mégis 1 éve vagyunk együtt…Már meghódított…miért akar újra és újra?
Én biztonsága akarom érezni magam mellette, neki meg ez a biztonság nem tetszik?
Hát, ez fura. Bár egyes pasik szeretnek hódítgatni, amit végülis KELL is egy kapcsolatba, na de így?
A későbbi kommentedről eszembe jutott, hogy egyszer olvastam valahol egy cikket erről. A pasitípus, akit csak addig érdekel a nő, míg meg nem kapja, aztán már nem érdekes. Ilyenkor "ellöki", hogy újra megszerezhesse.
3 lehetőség van. Vagy elfogadod így, vagy reménykedsz, hogy egyszer talán megváltozik. De megváltozhat?! Vagy keresel olyat, aki jobban megfelel neked.
18:44 Nem tudnád nekem linkelni azt a cikket? Nagyon érdekelne!
Ha nagyon akarná megoldható lenne, hogy többet találkozzunnk szerintem, de erre ő azt mondja, hogy nem dolgozok nekem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!