Félteni kell, néha a biztosat is félteni kell?
Kislányom 1 éve ment férjhez, külön családi házban élnek a férjével, nagyon szép egyetértésben és kölcsönös szeretetben, kisbaba még nincs. (24-29)
Nagyon szeretjük mi is a vőnket, mert nagyon rendes, szeretetre méltó fiatalember.
A kislányom barátnőjével pár hete szakított a barátja és azóta (véleményem szerint) nagyon sokat van együtt a lányommal és a vőmmel.
Pillanatnyilag a lányomnak és a barátnőjének sincs munkaviszonya, a vőmnek viszont kötetlen a munkaideje.
A két lány nappal is találkozik, de hetente többször találkoznak este is hármasban, sőt többször ott is alszik a lányoméknál.
A barátnő, - ugyanúgy, mint a lányom - szép, kedves fiatal nő.
A lányom maximálisan megbízik a férjében is és a barátnőjében is.
Én próbálom figyelmeztetni, hogy nem igazán tartom egészségesnek ezt a nagy szakítás utáni pátyolgatást, főleg így nem, hogy ilyen szoros közelségbe beengedték a magánéletükbe.
Miért nem elég, ha találkoznak a városban és ott kibeszélgetik magukat, a fél éjszakákon át tartó chat-elések után? Miért kell, hogy ott is aludjon?
Próbálom megértetni Vele, hogy akármilyen rendes a férje, a férfi vadászösztöne bármikor feléledhet, de Ő mindig azt mondja, hogy megint túl élénk a fantáziám.
Nem akarok senkit sem megsérteni, hogy bármit is feltételezzek, mert mindegyik külön-külön remek kis emberke, de sajnos nem hagy nyugodni az a gondolat, hogy a boldogságuk veszélybe került.
Egyébként a fő címre válaszolva!Igen a biztosat is félteni kell!!
Itt volt egy érdekes sztori,érdemes bele olvasgatni,főleg az elejében és a vég kifejletben,ő is azt hitte hogy milyen kedves oda adó barátja van akivel évek óta együtt van...
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Nem, a hármast én sem gondolom:-))
Középiskolai osztálytársak voltak, de a barátság igazán csak az iskola befejezése után alakult ki köztük,
de szerintem nem volt olyan mély és nem is találkozgattak rendszeresen. Ő is 24.
Én magamból indulok ki,és nem látok benne problémát.Nálunk számtalanszor előfordult,hogy akár az én barátnőim,vagy a férjem barátai nálunk voltak "depizni",és utána itt aludtak.Egyikünkben sem merült fel,hogy hajnalban át kellene osonni a másik szobába.Ezen kívül nekem is jól esett,ha gondom volt,a barátaimra támaszkodni.És én is volt,hogy ott aludtam.Egyikük párját sem kívántam meg soha,még részegen sem.
Értékes barátot találni nehéz,és a lányodnak van egy.Ne mard el mellőle.
Nem, a bőgös részen már túl van.
A fiúval a középiskola első osztálya óta jártak, nem is volt más fiú az életében.
A kapcsolatnak már Ő is érezte a végét, annak ellenére, hogy az eljegyzést és közös házvételt terveztek és hozzá ment volna.Tehát nem volt ez olyan nagy trauma belülről, inkább a meglepetés erejével hatott, hogy a fiú mondta ki végszót.
Lehet, de akkor sem a szülőnek (jelen eseben: anyós) kell kavarni. Jól mondták itt: KÜLÖN CSALÁD.
Kérdező, NEM TUDOD mindentől megóvni a gyerekedet. Nem lehet mindent "megelőzni". Nem is ennek kell lenni a célnak, hanem azt kell neki megtanítani, hogyan oldjon meg problémás helyzeteket és hogyan viseljen el (éljen túl) esetleges kudarcokat. Mi lesz vele, ha te már nem leszel?
Ott az a másik lány, a barátnő, azért lóg a lányod nyakán, mert neki sem tanították meg feldolgozni a kudarcot, és a lányodtól várja a megváltást. Azt akarod, hogy a lányod is ilyen helyzetbe kerüljön? (De neki még barátnője se lesz, ha elmarod a csajt.)
A megcsalást nem azzal lehet megelőzni, hogy likvidálod a konkurenciát, hanem hogy megtanítod a lányodnak, mitől működik egy kapcsolat. És hidd el, nem attól, hogy nem alszik ott a barátnő.
A kavarásnak meg nyögés a vége. Szerinted mennyire fog tetszeni a vejednek, hogy a háttérből irányítod a lányodat, mintha még mindig 5 éves lenne? Máris kész a feszültség kettejük között, aztán lehet szidni a barátnőd - igaz, hogy semmi köze nem volt a feszkóhoz.
Nos, ha ez csak két hete van így, akkor lehet hogy nem kell ebből még bajra gondolni. valószínűleg tényleg nincs semmi. Legalábbis egyelőre.
viszont ha ez az állapot így marad, az tényleg nem egészséges. Mégiscsak zavaró egy idegen állandóan otthon. akár mennyire is barát. És nem feltétlenül azért mert rányomul a pasira, hanem egyáltalán kerülgetni kell, nem lehet tőle semmit csinálni... engem zavarna hosszú távon akár mennyire is barátom. Ez olyan mint hogy miért nem laknak a szülőkkel, ennyi erővel. És igen is konfliktusforrás.
lehet hogy a pasinak nem tetszik a barátnő, de ha esetleg az eset? és esetleg ilyenkor szokott az előfordulni, hogy összekapnak a férj-feleség, és a kedves barátnő nagyon megérti a férjet stb... nem kell ragozni azt hiszem. Mert mi a hűség? a hűség az hogy a magad társának érzed a másikat, mert mindenben egymás mellett álltok. De egy egy konfliktusban ez eléggé meginoghat, pláne ha ezt még egy külső személy jól fel is erősíti... úgyhogy nincs az a szerelem ami egy ilyet kibír. esetleg később helyre hozzák. Szóval egyetértek a kérdezővel, hosszú távon ez nem jó.
nekem van egy nagyon jó barátom, korábban együtt jártunk. azóta van élettársa meg gyereke. együtt megyünk nyaralni. De én nem alszom náluk, pedig megtehetném. nem lakunk messze, mindig haza jövök. és nem is megyek túl gyakran, általában skypolunk. Szóval nem avatkozom a magánéletükbe.
Lehet hogy a barátnő teljesen veszélytelen. de sose lehet tudni. És őszintén szólva az agyamra is menne ha egy barátnőm hetekig nekem nyafogna egyfolytában hogy elhagyták. lépjen túl rajta. velem is megesett már párszor, mégsem zúdítottam hetekig másra a bajomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!