Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félteni kell, néha a biztosat...

Félteni kell, néha a biztosat is félteni kell?

Figyelt kérdés

Kislányom 1 éve ment férjhez, külön családi házban élnek a férjével, nagyon szép egyetértésben és kölcsönös szeretetben, kisbaba még nincs. (24-29)

Nagyon szeretjük mi is a vőnket, mert nagyon rendes, szeretetre méltó fiatalember.

A kislányom barátnőjével pár hete szakított a barátja és azóta (véleményem szerint) nagyon sokat van együtt a lányommal és a vőmmel.

Pillanatnyilag a lányomnak és a barátnőjének sincs munkaviszonya, a vőmnek viszont kötetlen a munkaideje.

A két lány nappal is találkozik, de hetente többször találkoznak este is hármasban, sőt többször ott is alszik a lányoméknál.

A barátnő, - ugyanúgy, mint a lányom - szép, kedves fiatal nő.

A lányom maximálisan megbízik a férjében is és a barátnőjében is.

Én próbálom figyelmeztetni, hogy nem igazán tartom egészségesnek ezt a nagy szakítás utáni pátyolgatást, főleg így nem, hogy ilyen szoros közelségbe beengedték a magánéletükbe.

Miért nem elég, ha találkoznak a városban és ott kibeszélgetik magukat, a fél éjszakákon át tartó chat-elések után? Miért kell, hogy ott is aludjon?

Próbálom megértetni Vele, hogy akármilyen rendes a férje, a férfi vadászösztöne bármikor feléledhet, de Ő mindig azt mondja, hogy megint túl élénk a fantáziám.

Nem akarok senkit sem megsérteni, hogy bármit is feltételezzek, mert mindegyik külön-külön remek kis emberke, de sajnos nem hagy nyugodni az a gondolat, hogy a boldogságuk veszélybe került.

2011. júl. 27. 10:08
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Mi a biztos?Semmi nem biztos....

Ez az ő életük és nem a tied,majd ők el döntik hogy számukra mi a helyén való és mi nem!

Attól függetlenül hogy neked is lehet igazad....

De te maradjál ki ebből,nem lehetsz mindig ott a lányod mellett én úgy gondolom.

2011. júl. 27. 10:24
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
10:22 egyetértek. Egy pasi ne azért legyen hűséges, mert nincs a közelben egy nő. Ha egy bánatos barátnőre képes rányomulni, csak mert ott van náluk pár napot, akkor megette a fene az egészet. Akkor mi lesz ha jön egy szexi koleganő, titkárnő, bébiszitter, stb stb? Mindig pánikolni kell? Én nem féltem a férjem se a barátnőimtől, d a koleganőitől, senkitől. Mert tudom, hogy csak az enyém, engem szeret, nem fog megcsalni. Ezt hívják bizalomnak, tudod?:)
2011. júl. 27. 10:26
 13/39 A kérdező kommentje:

10,20 Én is úgy gondolom, hogy az élet sokszor produkál ilyen nem várt helyzeteket.

Próbálom finoman rávezetni, hogy legyen nagyon figyelmes, de már a célzást is sértésnek veszi.

Hogy fordulhat meg ilyen a fejemben?

Eddig sem szóltam bele a dolgaikba, ezután sem szeretnék.

Nem hiszem, hogy ez a téma olyan tipikus " ne szólj bele, nem a te dolgod", mert egy ilyen kellemes idilli helyzetből óriási kalamajka is adódhat.Csak ettől kellene megóvni Őket valahogy.

2011. júl. 27. 10:27
 14/39 anonim ***** válasza:
De az is lehet, hogy a csajok leszbiznek...
2011. júl. 27. 10:28
 15/39 anonim ***** válasza:

Na akkor most mesélek valamit. Velem megesett ugyanez a szitu. Pár éve néhány napot egy nagy szakítás után a barátnőméknél töltöttem. Ovis korunk óta barátnők vagyunk. A férjével is nagyon jókat tudok beszélgetni, de soha nem tekintettem rá férfiként - egyszerűen nem az én esetem, nem az a típus, aki nekem kell. Szerencsére a barátnőm anyukája nem az a kotnyeles típus, így vele is jóban vagyok.

Feltételezem, hogy Téged, kedves kérdező, csaltak már meg hasonló módon, és azért látsz mindenkiben potenciális szeretőt.

Pedig hiszed-nem hiszed, tényleg van olyan, hogy barátság, és hogy felebarátod házastársát ne kívánd.

Nem tudom, miért kell ennyire bizalmatlannak lenni.

A leírtak alapján én nem látok a szituációban semmi olyat, ami erre okot adhatna.

2011. júl. 27. 10:30
 16/39 anonim ***** válasza:

Na most itt mindenki lehurrogta a kérdezőt!

Pedig igaza van abban hogy nem egészséges hogy ott is alszik,mert ha néha át megy hozzájuk kiönteni a lelkét azt még megértem,de hogy minek ott aludni nem értem én sem.

A válaszolóknak viszont abban van igaza hogy nem jó ötlet bele szólnod és az ördögöt a falra festened,felnőtt emberek és talán megtudják oldani...

Bár az ott alvásos részt én sem értem....

De még is mióta alszik ott és mióta tart ez a helyzet??Mert az sem mindegy hogy már hetek óta vagy csak pár napja....Szóval kérdező mióta alszik ott ez a lány??

2011. júl. 27. 10:31
 17/39 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom a kb. 2 hete történt szakítás óta 3x4 talán.

Kocsival 10 percre laknak egymástól.

2011. júl. 27. 10:33
 18/39 A kérdező kommentje:
10,30 Nem, soha nem csaltak meg, 30 éve élünk boldog házasságban, de nem is aludt itt a barátnőm egyszer sem.
2011. júl. 27. 10:35
 19/39 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom a kb. 2 hete történt szakítás óta 3x4 talán.

Kocsival 10 percre laknak egymástól.

Hmm ez valóban érdekes főleg hogy ilyen közel laknak egymáshoz...

Lehet iszogattak egyet aztán nem akart már úgy autóban ülni a lány!

Esetleg lehet hármasban csinálták!:)

Na jó viccet félre téve,nem tudom mi motiválja arra őket hogy ott aludjon többször is.

Mennyi idős a lányod barátnője?

2011. júl. 27. 10:36
 20/39 A kérdező kommentje:

10,30 Ezt a mondatodat hogyan is értelmezzem? :

"soha nem tekintettem rá férfiként - egyszerűen nem az én esetem, nem az a típus, aki nekem kell."

És ha az eseted lett volna? :-)))))

2011. júl. 27. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!