A biztosat vagy a bizonytalant választottátok/választanátok? Sokéves együttélés, amiben elvagytok meg jól ki is jöttök, de érzitek, hogy nem az igazi vagy egy harmadik, akiről keveset tudtok, de megfogott titeket?
Figyelt kérdés
Függ ez a választás a nemtől, életkortól is ?2010. aug. 28. 14:32
2/21 A kérdező kommentje:
Igen, talán a személyiségünktől függ inkább.
Akivel volt már ilyen, jól döntöt utólag visszenézve vagy sem ?
2010. aug. 28. 14:34
3/21 A kérdező kommentje:
Mármint nagyon megfogott és már hosszabb ideje foglalkoztat titeket.
2010. aug. 28. 14:38
4/21 anonim válasza:
én maradnék a biztossal!
Járt utat járatlanért ne hagyd el!
Senki sem találja meg a tökéletest, mert egy nem létezik, kettő nem tudom.
De szerintem már az meg lehet elégedve, aki a majdnem tökéletes megbízható társat megtalálja!
5/21 A kérdező kommentje:
Akkor is, ha évek óta érzed, hogy nem ő az igazi és lassan lassan elhalványodik a kapcsolat ?
2010. aug. 28. 14:45
6/21 anonim válasza:
A szerelem hiányzik a kapcsolatotokból?
Amúgy törődik veled, figyelmes? Vagy már minden közömbös?
7/21 anonim válasza:
Én egy 3 éves kapcsolatot rúgtam fel az új pasi miatt. És NEM bántam meg. Tökéletes minden. Törődik velem, nem aláz meg, imád, mindent megtesz értem... :) Ez az előző kapcsolatból hiányzott, de nem mertem lépni.. aztán mégis. :D
8/21 anonim válasza:
Sokéves együttélést. A biztosat.
9/21 A kérdező kommentje:
Hát igen, hiányzik, persze.
De most inkább ara lennék kíváncsi , ki hogy döntöt/döntene, ha a saját életéről lenne szó.
2010. aug. 28. 14:51
10/21 anonim válasza:
Ha gyerek nincs, nem érdemes maradni azzal, akivel nem klappol minden tökéletesen. Ha mégsem válik be az új, akkor majd beválik a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!