Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy néha úgy...

Normális, hogy néha úgy felhúz a párom hogy idegbajt kapok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 17:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, mivel húz fel ennyire.
2011. júl. 26. 17:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem normális. Ezt te is tudod jól, mert megkérdezted. Akkor minek kérdezed, hogy normális-e?
2011. júl. 26. 17:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Esetleg elemző, őszinte, egyenes beszélgetés? Mit szólnál? Vagy inkább hagyni kell elfajulni?
2011. júl. 26. 17:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Normális vagy, hogy azt kérdezed nornmális-e, hogy néha úgy felhúz a párod, hogy idegbajt kapsz?
2011. júl. 26. 17:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg!
2011. júl. 26. 17:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha azért van, mert olyan makacs vagy, hogy csak az idegbajjal tudod kivédeni az érveit, vagy bármi mást, akkor nyilván te vagy a nem normális. Alapvetően nem szabad semmiben sem idegbajig elmenni és maga a kérdés sem korrekt, mert csak önigazolást keresel félinformációid alapján. Ez még normális, csak emberi gyengeségre utal. Szívd fel magad és vagy ott hagyod, vagy abbahagyod a hisztit és megkíméled magadat és a barátodat.
2011. júl. 26. 18:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, igazából nem ő húz fel, hanem magaddal van bajod, és rá vetíted ki. Gondolj bele, igazam van.
2011. júl. 26. 18:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi...nagyon kedvesek vagytok...Amúgy talán az "idegbaj" nem volt a legmegfelelőbb szó, de arra lettem volna kíváncsi, hogy minden kapcsolatban van olyan, hogy nagyon felidegesítik egymást, mert az egyik ilyen, a másik olyan ember és ez súrlódásokat szül, vagy kisebb morgásokkal el kellene tudni intézni mindent..? (Már előre látom hogy a következő intelligens nagyokos a "morgás" szón fog fennakadni:) )
2011. júl. 26. 18:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Mi nagyon különbözünk a párommal, szinte mindennaposak a veszekedések pedig még nem is élünk együtt. Ennek ellenére nagyon szeretjük egymást.

Viszont ez a mondat " Ha azért van, mert olyan makacs vagy, hogy csak az idegbajjal tudod kivédeni az érveit, vagy bármi mást, akkor nyilván te vagy a nem normális."

igaz rám. Nagyon makacs vagyok, az érvelés meg aztán főleg nem megy és általában lusta is vagyok hozzá mert tisztában vagyok hogy a párom úgysem érti meg, ahogy én sem az övéit. Szóval azért gondolkodj el az utolsó két válaszon, mert én találtam bennük igazságot.

2011. júl. 26. 18:54
 10/12 anonim ***** válasza:
tisztában vagyok vele*
2011. júl. 26. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!