Mi vihet rá egy férfit, hogy 3 év után ne mutassa be a barátnőjét a szüleinek?
"És a "normális" konfliktusoktól eltekintve jó kapcsolatot ápol a szüleivel, akik nem is tudják, pontosan hol él a fiúk. Hetente többször meglátogatja őket, egy városban élnek."
marha jó kapcsolat, ha azt se tudják, hol él a fiuk...az meg, hogy neked azt adja be, hogy hetente többször a szüleihez megy, az megint nem jelent semmit
Szia.
Bocsi, hogy lányként írok de hátha hasznos lesz a válaszom.
Én sem jövök ki jól a szüleimmel, főleg anyámmal. Akit eddig hazahoztam srácot bemutatni mindenkibe belekötöttek. Alacsony/magas, kövér/vékony, gazdag/szegény, kék szemű/zöld szemű stb. szóval tényleg mindenbe. Ha hazahoztam egy srácot az nem bírta velem 3hónapnál tovább, mert megunta anyám dilijeit. Ekkor megmondtam neki, hogy csak akkor fogom hazahozni a pasim ha már a férjem lesz(jó ha az nem is legalább eljegyez).
De nem jött össze, mert mostani pasim 1hét után már kint volt nálunk. és nem tévedtem. Heti szinten veszekedünk anyám hozzáállása és beszólásai miatt, hiába próbálom őt leállítani. Lehet neki is ilyen dolog lehet a háttérben. Nem akarja, hogy a szülei miatt vitázzatok. és nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
Mi párommal megegyezés alapján nem ismerkedünk a szülőkkel.
Ennek az oka inkább az, hogy mind az én anyám, mind az ő szülei szeretnek beleszólni a magánéletünkbe, és nem szeretnénk ha ez gerincre vágná a kapcsolatunkat. Idővel bemutatjuk egymást nekik, de nemrég jöttünk össze, és nem szeretnénk ha ebben is ők irányítanának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!