Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elviselni egy...

Hogy lehet elviselni egy undorító aljas anyóst?

Figyelt kérdés
Aki még afiát sem szerti igazán nem akarok részletek irni csak hogy zudnám tulélni lenyelni amikrt csinál mond . ésvita jobb vagy a hallgatás. Sajnos párom nem dolgozik az anyja miatt mert ő mondta hogy igy legyen mert ő majd segit igy is van segitget, . Csak nem elég és hát hántorgatja meg dirigál. Hogy érteseem meg a férjemmel hogy dolgozozzon és külön élet család kell. nem birok kikészültem végem feladom.
2011. júl. 25. 20:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Próbálj meg elmenni valahová dolgozni,addig bízd a gyereket pl egy barátnődre,vagy oviba,bölcsibe,ha más nincs, /anyósra,ilyen lusta férjre nem hagynám,az biztos/,és próbálj meg elmenni onnan minél hamarabb.Hány éves a gyerek?És mióta megy ez?
2011. júl. 25. 20:46
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

Szegény Popper Péter is megmondta:

Manapság pénzkereső óvodások a férfiak.

A tiéd csak óvodás.

Van két gyereked.

2011. júl. 25. 20:46
 13/18 A kérdező kommentje:
2 éves a drágám..és már több mint egy éve megy is..volt hogy otthagytam anyámhoz mentem de ott sem jó ők meg éheznek szinte .. egy kis jukban nem viszem oda gyereket.. bp en albérletben voltunk egyedül nem birnám fizetnipostán dolgoztam kevés a fizu egyedül.gyakorlatilag kilátástalan a dolog még ismerkedni sem tudok hogy uj kapcsolatom legyen vag hasonló.de akkor mit kezdej??már nem birom ..ujra ösze szedni magam már 10000 szor kezdtük ujra uj tervvel ..hogy most jó lesz ..de megint ott vagyok ahol part szakad.érzem nem lesz jó vége.
2011. júl. 25. 20:51
 14/18 anonim ***** válasza:
39%
Az én párom is anyuci kicsi kisfia,csak épp itt anyuci még pénzéhes is nem is kicsit és annyira ragaszkodik a már jócskán nem gyerek fiához hogy mindenkit el üldöz mellőle akiről azt érzi hogy elviheti tőle.Az én drága anyósom szereti érzelmileg zsarolni az embereket,és végtelenül kihasználni,vallásos templomba jár de a rosszindulat közel áll hozzá.Rám nem sokáig vágott pofákat meg tett megjegyzéseket mert alapból ami a szívemen a számon ember vagyok.Jól össze is vesztem vele.De legalább be olvastam neki.Csak épp azóta igencsak kezdem elveszíteni a páromat.Aki mellesleg simán be ismeri hogy ő neki nem lesz családja,mert az anyja úgy sem engedi el és ő sem szeretne elszakadni anyucitól!A te anyósod ehhez képest kis angyal bár tudom hogy nem könnyű,és ezt a tanácsot én se fogadtam meg.Ha tudod hogy van értelme a párodért sé a kapcsolatért küzdeni és a párod is tesz a kapcsolatért nyisd ki a szád,ellenkező esetben hallgass és bármennyire fáj hagyd anyát és fiát együtt egymás seggében meg rohadni!
2011. júl. 25. 20:57
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként lehet találni itt Pesten tényleg nagyon olcsó albikat,nézz körül neten,én lakást nézek most,de azért látom, hogy pl van ilyen,hogy 30000-ért kertes ház (szuper) 70nm-es,teljesen egyedülálló 18.-kerben pl, de még ennél olcsóbbat is láttam.
2011. júl. 25. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Itt nem az anyósod a fö probléma, hanem legalább annyira a férjed is.

Add be a válóper, menj el dolgozni és hagyd öket a fenébe.

2011. júl. 25. 22:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Add fel. Ez egy nagyon rossz helyzet. Lépj ki belőle mielőbb.
2011. júl. 25. 22:23
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

nekünk ezt hiába mondod most el, nem tudunk segíteni rajtad, oké sajnállak, mert biztos nem könnyű neked.

De elmenni nem fogsz onnan, mert kifogásokkal jössz. A gyerek még kicsi, munka nincs. Az anyós tart el benneteket, szóval nem is olyan rossz ez az anyós.

Mivel a párod nem dolgozik, maradjon ő otthon a gyerekkel és menj el te dolgozni. Nem te lennél az első anyuka aki kicsi gyerek mellett dolgozik. De amíg mind a ketten otthon meresztitek, addig nem lesz se ház se külön költözés se semmi, csak kiszolgáltatottak és eltartottak lesztek.

2011. júl. 26. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!