A Családom meghalt külföldön autóbalesetben. Senkim nincs?
Örököltem 4 milló forintot, és egy házat egy kutyával.
Nincsenek barátaim, ismerős is csak pár, de jobb velük óvatosan bánni mert igencsak érdekemberek. Rokonaim nem élnek. Van egy szokványos munkám de semmi extra sima mezei alkalmazott vagyok.
Ennek az egésznek már 8 hónapja
Mihez kezdjek?
26/F.
20:12
Hit nem = vallás, vallás nem = hit.
Érdekes, hogy amit leírtál rám nem igaz.
Mondjuk én amolyan hívó ateista vagyok, vagy mifene :D
20:18 Mindenkinek van egy saját hite, amiben ő maga hisz, ennek nem kell feltétlenül vallásnak lennie. De ez nem is ad társaságot az embernek:) Lehet, hogy amit leírtam, rád nem igaz, de úgy néz ki, te amúgy is egyszemélyes közösséget képezel:)
Azt mindenesetre bizonyára érzékeltette a hozzászólásom, miért nem lesz egy vallástalan emberből vallásos. Fordítva talán könnyebb az átjárás.. legalábbis gyakrabban találkozom olyan esettel. Zárójelben megjegyzem, nem akartam senki vallásos érzületeit megbántani, csak túl érzékenyen érint a téma. Mindenki úgy éli az életét, ahogyan neki könnyebb, vagy ahogyan helyesnek véli. De én nem hiszem, hogy ez megoldás lenne a kérdező problémájára, magamból és más hasonló cipőben járó ismerőseimből kiindulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!