Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A Családom meghalt külföldön...

A Családom meghalt külföldön autóbalesetben. Senkim nincs?

Figyelt kérdés

Örököltem 4 milló forintot, és egy házat egy kutyával.

Nincsenek barátaim, ismerős is csak pár, de jobb velük óvatosan bánni mert igencsak érdekemberek. Rokonaim nem élnek. Van egy szokványos munkám de semmi extra sima mezei alkalmazott vagyok.

Ennek az egésznek már 8 hónapja

Mihez kezdjek?

26/F.

2011. júl. 25. 18:58
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is jó ötlet a vallás..
2011. júl. 25. 19:49
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem a pénze kell nekik, hanem sajnálják. beindultak a női (anyai) védelmező ösztönök :)

Én nem akarok veled beszélgetni, belőlem hiányzik ez az ösztön :)

ÉLJ! Ne másoktól várd, hogy boldoggá tegyenek. Csak ÉLJ!

2011. júl. 25. 19:50
 33/49 anonim ***** válasza:
Aki szerint jó ötlet a vallás, az kizárt, hogy hívő legyen. Különben tudná, miről szól vallásosnak lenni..
2011. júl. 25. 19:53
 34/49 anonim ***** válasza:

"Aki szerint jó ötlet a vallás, az kizárt, hogy hívő legyen. Különben tudná, miről szól vallásosnak lenni.."

Aki ezt írta az hívő? mert ha igen akkor tudná hogy különböző gyülekezetekben társaságban van az ember, és hogy nagyon jó igaz barátokat lehet szerezni,Nem is beszélve arról ,hogy a vallás segít feldolgozni dolgokat..

2011. júl. 25. 20:00
 35/49 anonim ***** válasza:
Persze, mint a Hitpark csak ne csodálkozzon, ha szép lassan eltűnik az öröksége. Ismerkedj társkeresőn, rengeteg normális lány keress ott partnert. Ha lesz egy társad másképp fogod látni a világot.
2011. júl. 25. 20:03
 36/49 anonim ***** válasza:

A vallás nem jó ötlet, én özvegyként már csak tudom. Bennem is felmerült, de nem jó ötlet. Az egyházaknak is csak a vagyonod kell majd, a szeretetről dumálnak és észre sem veszed már végrendelettel 26 évesen rájuk hagytál mindent.

A saját család normális élet a megoldás. Mint írtam a pénz, jó állás átsegít a nehézségeken.

2011. júl. 25. 20:06
 37/49 anonim ***** válasza:
Ha a Hitgyülekezetre gondolsz : ott nem kötelező az adományozás..Ez nem igaz,sokan mondják azt,de főképp olyanok akik nem is voltak még ott,csak hallottak egy pletykát..
2011. júl. 25. 20:09
 38/49 anonim ***** válasza:
0%
én szivesen lennék a társad :-) nekem volt párom és sajna meglépett itthagyott egy 2 éves kislánnyal.:-)
2011. júl. 25. 20:09
 39/49 anonim ***** válasza:
64%

Nem, aki ezt írta, nem hívő. Éppen ezért tudom, hogy felvilágosult gondolkodású személyből soha nem lesz vallásos, mert ahhoz olyan személyiség kell. Van, aki hisz a mesében, és van, aki nem.

A vallás elsődleges célja nem az, hogy társaságban legyen az ember, hanem hogy Istennek rendelje alá magát és birkaként élje az életét, abban az illúzióban ringatva magát, hogy a hibáiért és a rossz dolgokért nem ő a felelős, mert ez valaki más eldöntötte, és hogy nem kell törekedni arra, hogy az élet jobb legyen, mert majd halál után úgyis jön a jól megérdemelt jutalom. Nem értem, miért kell egyáltalán a családi kapcsolatokban megemlíteni a vallás fogalmát? Aki azt keresi, oda fog kérdéseket feltenni..

Továbbá akárhány barátom vagy rokonom halt is meg, soha nem éreztem úgy, hogy könnyebb lesz elfogadnom, ha bemesélem magamnak, hogy szárnyaik vannak és odafönt repkednek az égben. Hiába lenne kényelmesebb a tudat.. Legfeljebb egy gyereknek van oka menekülni az igazság elől, egy felnőtt részéről inkább szégyen kitalált világban élni, hogy kizárhassuk a rossz dolgokat. És mielőtt még valaki úgy érezné, túlságosan biztosan állítom, hogy a halál után nincs semmi: én ilyet nem állítok, nincs rá bizonyíték. Arra azonban van, hogy az összes istent csak az okos emberek találták ki, hogy egy felsőbb hatalomra hivatkozva félelemben tudják tartani az embereket, és akaratuknak megfelelően irányíthassák a népet..

Szóval a vallásban az keressen vigaszt, aki nem tudja feldolgozni, hogy mindenki a saját életének kovácsa, és minden döntésnek következményei vannak, minden jóért meg kell küzdeni. A magányosoknak meg ott a többi százféle lehetőség, hogy magukhoz illő társakat találjanak..

2011. júl. 25. 20:12
 40/49 anonim ***** válasza:
56%
Nem itt akar társra találni, nem semmi, hogy ajánlkoznak, pedig semmit nem tudnak róla, csakhogy örökölt egy ingatlant, meg egy kis pénzt.
2011. júl. 25. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!