Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A Családom meghalt külföldön...

A Családom meghalt külföldön autóbalesetben. Senkim nincs?

Figyelt kérdés

Örököltem 4 milló forintot, és egy házat egy kutyával.

Nincsenek barátaim, ismerős is csak pár, de jobb velük óvatosan bánni mert igencsak érdekemberek. Rokonaim nem élnek. Van egy szokványos munkám de semmi extra sima mezei alkalmazott vagyok.

Ennek az egésznek már 8 hónapja

Mihez kezdjek?

26/F.

2011. júl. 25. 18:58
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
84%

Komoly kapcsolatom van, abszolút nem amiatt írtam a kérdezőnek, mert esetleg a pénze kellene.

Szeretek az emberekkel foglalkozni, ha tudok szívesen segítek. Nem egy emberrel beszélgettem már msnen, akit itt ismertem meg. Van, akivel a mai napig beszélünk.

Mi ezzel a baj?

Kérdező: ha nem írod a körítést, akkor is írtam volna, hogy keress meg.

Hogy mennyi rosszindulatú ember van itt...

2011. júl. 25. 19:24
 22/49 anonim ***** válasza:
66%
érdekes módon más magányos pasiknak nem szoktak privit felajánlani:)
2011. júl. 25. 19:25
 23/49 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem a vallás segít.Nem tudom hogy van-e vallásod..De ha van akkor sosem érzed magad egyedül és mindig van mire támaszkodnod.
2011. júl. 25. 19:28
 24/49 anonim ***** válasza:
45%

Ne add el a házat, hisz az mégis csak egy örök emlék. Én nem bírnék megválni tőle.

Nagyon sajnálom ami veled történt.

Ha gondolod írhatsz üzenetet, én nem akarom a pénzed a házad, és nem is akarok ismerkedni, mert nekem már mind meg vannak ezek,de nagyon örülnék ha lenne egy levelező társam, mert itt ahol lakom nincsenek ismerőseim. De írhat más is csak ne hülyeségeket.

2011. júl. 25. 19:30
 25/49 anonim ***** válasza:
55%
Birom, hogy mindenki részvétét nyilvánítja, páran még oda is írják, hogy nem feltétlen szeretnének találkozni, mert lehet, hogy az ország másik végében élnek, de azért BIZTOS A PÉNZE KELL... Nektek még nem mondták, hogy mindenki magából indul ki?:)
2011. júl. 25. 19:32
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan jártam, én is egy igen nagy házban ragadtam, kutyával és egy kisgyerekkel. Majdnem totál egyedül vagyok, az én rokonaim sem érnek semmit, talán egy olyan baráti házaspár van, akiktől egyáltalán kérni merek valamit. A pénz, jó állás átsegít a nehézségeken, legalábbis, hogy gondtalan legyél, ha már magányos vagy.

Mivel fiatal vagy és gyereked sincs én az ismerkedést javasolom randivonal párom hu esetleg klubbok, táncklub, képzőművészeti klub csillagászat stb. Ilyen fiatal mint te elkel simán!!!

Nekem a férjem halt meg autóbalesetben, szintén külföldön.

A házat ne add el, mert csak átvernek, főleg, ha rájönnek, hogy egyedül vagy.

2011. júl. 25. 19:33
 27/49 lovelyne ***** válasza:
20%
Drága barátom te is jó helyre írsz...mit vársz?találhatsz itt magadnak egy csomó pénz éhes csajt aki majd rajtad akar jól járni...szomorú de ez az igazság!Akinek nem inge ne vegye magára!Inkább regizz fel egy társkeresőre és ne adj ki magadról semmi információt, h házad van pénzed van úgy talán ráakadhatsz olyan lányra aki hosszú távon megbecsül!
2011. júl. 25. 19:35
 28/49 anonim ***** válasza:
74%

lovelyne -nak igaza van.

Én özvegy vagyok, mint az előbb írtam, szintén autóbalesettel a hátam mögött.

Nem merek kiadni elérhetőséget, pedig sorstárs vagyok.

Itt csak mindenki anoním módon leírja a baját, aztán bezárja a lapokat.

Tudod, nem lehet tudni, hogy a te bajod is valódi vagy csak csaló vagy. Én úgy gondolom, hogy nem vagy csaló, de akkor sem mernék levelezni veled vagy találkozni.

Melyik országban haltak meg a hozzátartozóid?

2011. júl. 25. 19:43
 29/49 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, ami veled történt. Azt hiszem, aki nem ment át hasonló dolgokon, az úgysem tudja elképzelni, de engem megrendített a dolog.

Amire neked szükséged van, az 1-2 igazi barát. Talán a válaszolók között is találsz olyat, akivel megértenéd magad.. Vagy akár nekem is írhatsz, ha gondolod. Nem a lakásod miatt, mint azt a rosszmájúak megjegyezték. Azért, mert elveszítetted a családodat, és magányos vagy. Ha egy lány hagy el, azt túl kell élni.. de egy ilyen dolgon elképzelhetetlenül nehéz lehet túllépni, és új életet felépíteni.

Ha van bennünk elég közös dolog, akár még barátok is lehetnénk. Az igazi barátság nagyon ritka és értékes dolog..

Ha nem itt keresel társakat, akkor mindenképpen valami új hobbit, szabadidős tevékenységet javasolnék. Ahol hozzád hasonló fiatalok vannak, és ahol mindenképpen kapcsolatot kell teremtenetek egymással.. Akár valami suliba is beiratkozhatnál! Igaz, ezeken a helyeken sem egyszerű a barátkozás, de lehetséges! Mindenkinek vannak nehéz időszakok az életében, sajnos. De biztosan javulni fog idővel!

A vallást viszont nem tudom ki tanácsolta, de ilyen hülyeséget hogy lehet írni?? Az nem a társaságról szól.. befolyásolható emberek gyűjtőhelye, nem pedig magányosoké. Arról nem is beszélve, hogy ahhoz egyféle életfelfogás és értékrend szükséges, nem pedig tagsági kártya holnaptól.

26L

2011. júl. 25. 19:45
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnállak, kedves kérdező, minden részvétem a tiéd - és ha nem volna oltári bunkóság, azt mondanám, hogy "üdv a klubban".

Nekem nem külföldön haltak meg, de szintén senkim sincsen, és egyszerre távozott az összes élő családtagom.

Én azt tudom neked tanácsolni, hogy ne add fel. Ha nem bírsz a gyásszal, keress meg egy szakembert. A házra és a pénzre vigyázz, mostanában nagyon sok a felszínes érdekember, aki - különönsen egy nagyon fiatal ember esetében - hamar kihasználná azt, hogy van némi pénzed és a gyász, a magány miatt rendkívül mélyen sebzett vagy, azaz bárkihez kötpdnél, mint az elhagyott kiskutya.

Ha nem akarod eladni a házat, akkor azt kicsit nehéz fenntartani egyedül. A kutyádat biztosan nagyon szereted, és ő is téged. Vigyázzatok egymásra.

Én a helyedben azt tenném, hogy ha teher a ház és odaköt egy csomó fájdalom, akkora a traumafeldolgozás után eladnám, és befektetném az árát, aztán elhúznék világot látni külföldre - más a levegő, más a légkör, a környezetváltoztatás nagyon sokat tud segíteni. Mások az emberek, mások a lehetőségek.

Teheted azt is, hogy kiadod a házat, és úgy mégy el, ha nem akarod eladni az egészet, de akkor is érdemes egy kicsit gyökerestül felforgatni az életedet, ha már ilyen nehéz terhet mért rád a sors.

Ne keseredj el; azt szokták mondani, hogy ami nem tör össze, az megerősít. Lélekben veled vagyok, tudom magm is, hogy milyen nehéz, ha az ember fiatalon teljes árvaságra jut. Nagyon nehéz.

A külföld csak opció, ne ijedj meg. Lehet környezetváltozásnak kiváló lehetsőség egy másik városba vagy faluba való költözés is. De mozdulj meg, mert az az első, hogy tégy magadért.

Minden jót és fel a fejjel! Előtted az élet, ha mögötted már sok rossz is volt. Ezután csak jobb lehet! :)

2011. júl. 25. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!