A Családom meghalt külföldön autóbalesetben. Senkim nincs?
Figyelt kérdés
Örököltem 4 milló forintot, és egy házat egy kutyával.
Nincsenek barátaim, ismerős is csak pár, de jobb velük óvatosan bánni mert igencsak érdekemberek. Rokonaim nem élnek. Van egy szokványos munkám de semmi extra sima mezei alkalmazott vagyok.
Ennek az egésznek már 8 hónapja
Mihez kezdjek?
26/F.
2011. júl. 25. 18:58
11/49 anonim válasza:
Kedves kérdező,ha rámírsz privibe,én szívesen beszélgetek veled.
13/49 skarma válasza:
Én is nagyon szívesen beszélgetek Veled.
19/L
14/49 anonim válasza:
Azt a k@rva eget, valaki örököl egy házat, erre a pénzéhes nők egyből rászállnak. :S
15/49 anonim válasza:
mennyi pénzéhes punci van itt...
bezzeg ha leírja valaki hogy magányos szimplán, neki egy privit se akarnak küldeni...
16/49 skarma válasza:
Veletek is szívesen beszélgetek, lehet hogy jobban rászorultok mint a kérdező...
17/49 anonim válasza:
Na, az biztos... (előttem szólónak)
18/49 anonim válasza:
Látod itt is milyen sok érdekember van?!
19/49 anonim válasza:
na kérdező ebből a kérdésből is megtanulhattad hogy mennyi érdekember (csaj) van.
20/49 skarma válasza:
Miért nem lehet elhinni hogy valaki egyszerűen csak segíteni akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!