Van itt olyan 16-17éves fiú-lány aki ki nem állhatja a szüleit?
amikor én szólalkoztam össze faterral akk majdnem az orrom bánta.. ez karácsony délelőttjén történt h nem akartam kivinni a ruháim a szennyesbe mert vendégek jöttek.( mondtam h mindjárt kiviszem csak még dolgom van)
1ből hozzám vágta a ruháim én meg felálltam azt hitte ütni akarok és ő ütött először.
én soha de soha nemfogom bántani a gyerekeimet.
ha vmit nem akarnak 1ből majd később megkérem őket. de nemfogom megütni v kiabálni.
de vékony vagy, te 16 éves lány..
hát mii is sokat veszekszünk itthon... anya is ki szokott lenni, fáradt, de apum az inkább, akinek szintén kell mondhatni egy napi üvöltés-adag.. karácsony igen, az nálunk is veszélyes időszak... múltkor miattam borult ki a bili, azelőtt átyám volt a ludas, vki mindig, de mindig mi...fura dolog fura..
ja, én is 16 vagyok és lány
háát én ha lesz picim, kiabálás sztem elkel majd néha.. ahogy így magamat ismerem pl.. télleg nem mindig hallgatok mindenre...
de megverni énse..
egyszer lettem mondjuk összesen felpofozva, már nem is tom miért:D annyira nem hagyott mély nyomot, ez jelzi is sztem h nem kellett volna mindenképp.. de azt is, h nem akkora probléma. de én se fogom megütni. nagyonremélem.
én már nem félek itthon se muteromtól se fatertól.
17évesen már hova nyúljanak hozzám. kész vicc. majd muterom addig hősködik jó szokásában amíg megnem ütöm télleg.:S azt nemszeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!