Miért akadunk ki mi emberek, az élet apróbb dolgain? A helyett hogy örülnénk annak ami (nk) van, mert lehetne sokkal rosszabb is?
Mostanában sokat idegeskedtem. És rosszul is voltam, úgy felidegesítettem magam. Hánytam, ment a hasam. Belegondoltam hogy jó-e ez? Ér-e ennyit?
Minden úgymond apróbb dolog miatt nagyon felidegesítem magam. Tudom nem egyszerű, de el kellene tudom fogadni a családomat olyannak amilyen. Azt hogy apám alkoholista, anyám idegbeteg, testvérem nevelhetetlen, barátom családja pedig kiállhatatlan. Nem könnyű, de nem kellene idegeskednem rajtuk nemde? Sokkal rosszabb is lehetne. Örülnöm kellene annak hogy nem vagyok beteg, hogy van 2 lábam... Ahogy az élet apró dolgain képesek vagyunk magunkat felhúzni, úgy az élet apró meglepetései nagy örömet is tudnak okozni!
Ti min szoktatok idegesek lenni?
Nem? Épp azt magyaráztam hogy úgyis akkor idegeskedsz mindene ha valami gáz van. Igazából szerintem sajna amikor már ez van az már eleve rossz.
Meg mondtam apám halálán pl nem segített. Az más ha ki idegeskeded magad kibeszéled barátoknak. AZ a gáz ha csak úgy minden hülyeségen. Apukám nem élet újra és pénz se lett. Habár nem is idegeskedtem hanem rosszul voltam szóval lehet ezért nem ^^. De az fix hogy ha arra fől na ettől jobb lesz, azt csinálok valami hülyeséget hát attól nem lesz jobb, ilyenekből lesznek hogy "... vertek egy autóst mert.."
az, hogy "ettől lehetne sokkal rosszabb is", ku.rvára nem vígasztal meg senkit!
én folyamatosan idegeskedem, aggódom valami miatt...nem is tesz jó az egészségemnek az tény...folyamatosan van valamilyen egészségügyi problémám...de nem tudok mit csinálni... 26/nő
Az idegeskedés a legbutább dolog a világon! Nekem is volt egy időszak ( bár ilyen durva nem volt, hogy hányjak), de elbúcsúztam tőle örökre, mert az idegeskedés csak még több idegeskedést vont magához. El kell fogadni a dolgokat, de ha ez nem megy akkor csak magadban bocsájtsd meg nekik, hogy ilyenek, de a Te életedet ne befolyásolja. Ajánlok egy könyvet, nekem jót tett, ha nem is alkalmazol minden részletet belőle, de ha már elolvasod kicsit másképp állsz a dolgokhoz már jobb lesz!
Louise L. Hay - Éld az életed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!