Pasik, melyiket választanátok a 2 nő közül?
az egyik sötétbarna, göndör rövid hajú és barna szemű. átlagosan öltözik, nem kihívóan. kedves, mosolygós, segítőkész.
a másik szőke hosszú hajú, kék szemű, kicsit feltűnőbben öltözik, de nem rib@ncosan. első ránézésre olyan ridegnek tűnhet, de kedvesen elbeszélget bárkivel.
az egyik én vagyok a másik pedig a barátnőm. kíváncsi vagyok a leírtak alapján melyiket választanátok?
életkort is írhattok.
másodikat választanám. a hosszú haj jobban tetszik, a kék szem szintén jobb mint a barna. azt vettem észre hogy a nehéz esetekhez vonzódom, ha valaki elsőnek ridegnek tűnik de utána meg tud nyílni nekem akkor nincs gond. persze látatlanba azért nehéz ilyet kijelenteni, érted hogy értem.
23
Abszolút a szőke a nyerő. Csak agyilag ne legyen szőke, és ne legyen ribanc.
Amit leírtál az nem tendencia egyáltalán. Neked is ugyanakkora eséllyel lehetne párod, kettőn áll a vásár, ezt nyilván te is tudod.
második
a festetlen barna hajú lányok nekem sose tetszettek
24f
Bár ezek nem sok infók,de ha csak ennyi közül lehetne választani akkor a barna hajú lány érdekelne.
A második lánynál az lenne az érzésem,hogy nem érdekelné más,csak az hogy a pasas jól nézzen ki.Vagyis a külsőségekre menne ő is..( én ezt a leírás alapján gondolom)
Ezért inkább a barna érdekelne..De lehet hogy valóságban,ha az ember megismerkedik a másikkal,akkor merőben más a véleménye..Pár mondatból nehéz megmondani,hogy melyik lenne esélyesebb..
De így leírva az első szimpatikusabb.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!