Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nincs kinek elmondani a...

Ha nincs kinek elmondani a gondjaidat akkor, mit lehet csinálni, hogy mégis csak megkönnyebbülj?

Figyelt kérdés
annyira ki vagyok borulva,hogy na.megörülök.nem tudom,hogy levezetni.más mit csinál ilyenkor.
2011. júl. 24. 17:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ide ír.
2011. júl. 24. 17:06
 2/12 skarma ***** válasza:
76%
Naplóírás a legjobb.
2011. júl. 24. 17:09
 3/12 Keeper ***** válasza:
47%
Naplóírás/blogírás. Nincs testvéred, szüleid, barátod, akivel beszélhetnél?
2011. júl. 24. 17:11
 4/12 anonim ***** válasza:

A naplóírás egy jó ötlet. Vagy fogj egy lapot esetleg jegyzettömbbe írd meg mi bánt, úgy mintha valakinek írnád így nem tűnik talán úgy hogy "csak úgy" írod, és ha nem szeretné ide leírni.

Én ilyenkor egyébként sírok, ahogy bírok, és zenét hallgatok közbe.

Jobbulást!

2011. júl. 24. 17:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Naplót írok.

Illetve blogot is, de oda már nem írok le semmi komolyabbat, mert túl sokat tudják ki is vagyok.

Amúgy nekem nem csak nincs kinek, de ha lenne sem mondanám el, mert szerintem nem tartozik senkire, hogy mi jár a fejemben.

2011. júl. 24. 17:15
 6/12 anonim ***** válasza:

Ja igen, néha levelet írok annak, aki miatt problémám van, aztán nem küldöm el.

17:15 voltam

2011. júl. 24. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
irj privit én se tudom kivel megbeszélni vegyél fel msn-re:D:D ha egy ugy gondolod.. 16/L
2011. júl. 24. 17:27
 8/12 anonim ***** válasza:
napló/blog. én kiskoromban nagyon szerettem ezeket a neveldés oldalakat, és ott egy csomó emberrel megismerkedtem. mostanáig kb. 2 maradt meg azok közül, de ők tényleg igaz barátok lettek, már találkoztunk is. mindent elmondhatok nekik. tehát a netes fórumokat se utasítom el. :D
2011. júl. 24. 17:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Vagy megiszom KÉT sört (nem többet, ennyi elég, hogy kicsit lelazuljak), vagy "kivezetem" magamból: Kocsiba ülök, és céltalanul csavargok a városban, közben zenét hallgatok.

Nem, nem kombinálom a kettőt: Vagy a sör, vagy a vezetés.

Ugyanis nincs kinek kibeszélni a gondjaimat... Senkit nem fogadtam annyira a bizalmamba, hogy ezt megtegyem.

2011. júl. 24. 19:24
 10/12 anonim ***** válasza:
[link] :D ha már utálok bárkit is közel engedni magamhoz, tudja meg mindenki. megírom, keresek valami odaillő képet (vagy csinálok egyet), alakítgatom és mire kész leszek, általában nem vagyok ideges. de mióta jónéhányan tudják, hogy ki vagyok, a fontosabb bejegyzéseket lejelszavazom. ennyi a teendő.
2011. júl. 24. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!