Mit tennétek, ha a férjetek a szabadnapjait nem a gyerekével (családjával) akarná tölteni, hanem biciklitúrára menne neten megismert lányokkal?
"A gyerek 3 hete kezdte a bölcsit és reggel 6-tól fél 5-ig ott van. Elég kevés időt töltünk most már együtt, nem szeretnék ettől is kevesebbet vele tölteni. Egy szülőnek a gyereke a legfontosabb!!! "
Akkor mi a fenének adtad be egész napra, amikor vállalkozóként saját magad osztod be az idődet? Ha csak fél napot lenne bent, neki is jobb lenne, többet lehetnétek együtt, és mindjárt nem lenne lelkiismeret-furdalásod, ha nélküle csináltok programot.
Biztosan igazad van. Remélem majd később jobb lesz,legalább ha beszélni fog a fiunk. Most még nem mindent értünk meg belőle,de a gyerekek jó hatással vannak rá.
Kérdeztem egyébként már a férjemtől,hogy férfi túratársat miért nem keres a neten,miért csak nőket?
Azért adtam be egész napra,mert a boltuk a szomszéd faluban van,a bölcsi 2 faluval arrébb. Az alkalmazott is másik faluból jár be. A bölcsibe fél 3-ig alszanak és én fél 5 ig vagyok nyitva. Üzemanyagköltség miatt és munkaidőbeosztás miatt is ez a megfelelő. Nem mellesleg a gyereknek egy jó napirend alakult ki. AMíg járt bölcsibe együtt mentünk nagykerekbe,ügyeket intézni,mert nem volt kire bízni.Ha menni kellett,nem volt más választás. Apukára 1 órára sem lehetett bízni,ha volt ideje sem.
Én szabadidőmben kikapcsolódni szeretnék. Az nem kikapcsolódás, hogy egy 2 éves gyerek nyekergését hallgatom, mondjuk én utálom a gyerekeket...
Engedd el biciklitúrára, ha nem akarod, hogy megutáljon.
Utolsó,te olvastad a lényeget?
Nem csak egy gyerekkel, hanem a saját tervezett gyerekével,akit egyébként imád!
Már hogy ne engedném, felnőtt ember, szabad akaratából megy ahová akar. Csak nem mindegy kivel és ki helyett tölti a szabadidejét másokkal.
Utolsó, nálad a pont. A gyerekkori barátja és mások is mind ezt mondják.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!