Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha a férjetek a...

Mit tennétek, ha a férjetek a szabadnapjait nem a gyerekével (családjával) akarná tölteni, hanem biciklitúrára menne neten megismert lányokkal?

Figyelt kérdés
Már én is találkoztam velük,nem a féltékenység miatt kérdezem. Az zavar,hogy alig van szabadideje és akkor sem a fiunkkal akarja tölteni. 2 éves a gyerek és egész nap emlegeti az apját. Ha valamit rosszalkodik ráüvőlt, a gyerek elkezd sírni. Hiába mondom,hogy félni fog tőle és nem fogja szeretni ha abban a kevés időben is,amit vele van, csak kiabál vele.
2011. júl. 24. 09:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Na nehogy már 50 km-t ne tudjon veletek túrázni a gyerek :) Az még anyukámmal, hegyen-völgyön menve is max. 5 óra. Megállásokkal, bruttóban.

Beszélj a férjeddel a problémákról. Te is tudod, hogy nem a túrázással van gond. És ne várd, hogy azonnal eredményre jutsz, ehhez kelleni fog legalább egy év.

2011. júl. 24. 10:44
 12/29 A kérdező kommentje:

Még nem beszél a fiunk. Mutatja a kezével,hogy menjen ki.

A munkarendje 2 nap munka hajanltól estig,utána 2 nap szabad. A 2 szabadnapjában szinte mindig megy túrázni. Van,amikor ráér valamelyi haverja,de ez a 2 lány most végzett egyetemen és még munkanélküliek.

Most 3napra mentek túrázni,rajtuk kívűl mindenki lemondta. Én nem mentem, vállalkozók vagyunk és az alkalmazottunk szabadságon volt.

A leszakadásnak szerintem kezdetnek pont elég a bölcsiben töltött idő. Nem?

2011. júl. 24. 10:48
 13/29 anonim ***** válasza:
Én nem sértődnék meg ezen. Azért messze nem ugyan az gyerekkel lemenni valahova, mint gyerek nélkül. Nem értem, miért baj az, ha valaki olykor-olykor felnőttek között, gyerek nélkül szeretné eltölteni a szabadidejét.
2011. júl. 24. 10:49
 14/29 anonim ***** válasza:

"A leszakadásnak szerintem kezdetnek pont elég a bölcsiben töltött idő. Nem?"

Persze, dehogynem. Csak ezt nem kell drámának venni. Most a te részedről gondoltam, lelkileg a leszakadást :)

Hát én eddig azt hittem, hogy 1-2 hetente van ilyen túrázás, figyu ha egy férfi így menekül otthonról (márpedig menekül, ez tök egyértelmű), annak valami nagyon komoly oka lehet. Mikor voltatok utoljára kettesben a gyerek nélkül? (és mindenki mások nélkül) Mert az kell egy kapcsolatba.

2011. júl. 24. 10:54
 15/29 A kérdező kommentje:

10:49 Nem az a baj,hogy ha néha elmegy. Az a baj,hogy mindig gyerek nélkül megy.

A gyerek imádja a traktorokat és mondtam, menjünk el egy fesztiválra ahol traktorok lesznek. Ő nem megy oda, mert nem érdekli és nem szeret sok ember között lenni.

Én sem szeretem a tömeget,de nem is magam miatt mennék. Teljesen elájul a tratoroktól a gyerek. Pont azon a napon lesz egy verseny vagy hasonló,oda biztos el fog menni.

Beszéltünk már többször,és fogunk is. Nagyon önfejű ember,senki nem tud hatni rá.

2011. júl. 24. 10:55
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjed kétnaponta szabad, te pedig vállalkozó vagy alkalmazottakkal, miért nem addig bicikliztek egy nagyot kettesben, amíg bölcsődében van a gyerek? Ez csak időbeosztás kérdése.
2011. júl. 24. 10:58
 17/29 anonim ***** válasza:
És amikor leültök beszélgetni akkor mit mond?Hiteget?Magyaráz?Ígérget?
2011. júl. 24. 11:03
 18/29 A kérdező kommentje:

10:54

nekem is jó,hogy kevesebbet vagyok a gyerekkel. Nem okoz problémát ott hagyni a bölcsiben. Kikapcsolódás, feltöltődés a saját boltomban dolgozni.

Pénteken együtt mentünk áruért,még biciklizni is elmentünk volna,de időre kellett visszaérni. Próbál közös programot összehozni,de csak olyat amiben nincs benne a gyerek.

10:58

tervben van,neki nem számít milyen idő van,én nem szeretek szétázni. Voltunk már többször is.

De nem aza probléma,hanem hogy a gyerekkel nem akar foglalkozni.

Egyébként ti a lányok helyében elmennétek egy családos emberrel túrázni(meg 3 napos kirándulásra)?

2011. júl. 24. 11:05
 19/29 A kérdező kommentje:

Ő egy nagyon korrekt ember. Nem ígér soha olyat,amiben nem biztos,hogy be tud tartani. Őszintén beszél mindig,soha nem hazudik. (nem naivságból mondom) Nem feltétlenül mond el mindent,de ha megkérdezem őszintén válaszol.

Tavaly egy közös ismerősünkkel járt még túrázni(szintén lány) és amikor szóvátettem többször(mindenki nekem állt,hogy miért mennek kettesben a hegyekben), dacból keresett valakit a neten,akivel mehet kirándulni. Véletlenül tudtam meg és amikor kérdezgettem mindent mondott. A közöt ismerősünk kérdezte is a férjemtől,hogy tudok e a lányról és nem lesz e baj belőle. Nem csináltam belőle nagy ügyet,csak nagyon rosszul esett. Egyébként ezzel alánnyal és a barátnőjével kirándul mostanában.

2011. júl. 24. 11:15
 20/29 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok, és jártam egy időben rendszeresen biciklizni. Mivel viszonylag kevés ember van, akinek ideje is, kedve is van rendszeres biciklitúrákhoz, örültem, ha találtam társaságot, sosem érdekelt, hogy aki jön, az nő vagy férfi, egyedülálló vagy családja van stb... Szóval ezzel önmagában nincs gond.

Abban sem egyedülálló a férjed, hogy nem akar közös programot a gyerekkel. Viszonylag kevés férfit ismerek, aki tényleg tud mit kezdeni az ennyire kicsi gyerekkel, inkább később szokott bennük feléledni az apaság, amikor már kommunikálni tud rendesen a kölyök. Barátnőim férjeit is mindegyiket jobban leköti a számítógépük, mint a gyerekük.

2011. júl. 24. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!